Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti is undorítónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti is undorítónak találjátok?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyszerűen undorodik a farkamtól,nem tudok rá jobb szót,egészen addig amíg nincs rajta gumi.Ha hozzáér és netán valamennyi előváladék is rámegy a testére,akkor az az első,hogy valahogy letörölje.

Nem is beszélve arról,amikor elmegyek,akkor aztán tényleg egy csepp sem mehet rá,ha nagy ritkán csinálja szájjal vagy kézzel.De inkább már nekem nincs kedvem hozzá,mert látom rajta azt a kifelezhetetlen undort,és azt hogy minél előbb 'végezzen'.

Én ilyet még nem tapasztaltam,sok lány gondolja így?

2011. ápr. 19. 13:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
37%
Vagy a te farkad ápolatlan, vagy a barátnőd lezbikus.
2011. ápr. 19. 13:02
 2/26 anonim ***** válasza:
53%
Ritka nagy bunkó lehet a barátnőd. A helyedben én már rég lapátra tettem volna. Ha szeretek valakit, akkor nem undorodom a testnedveitől.
2011. ápr. 19. 13:02
 3/26 A kérdező kommentje:
1.-nek ápolt vagyok,rendszeresen borotválom is ott.
2011. ápr. 19. 13:04
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
szerintem vagy a farkaddal van a baj. de ha ápolt,akkor nem lehet baj vele. szeret ez a csaj téged? mert én csak annak szoktam a farkát szívvel lélekkel szopni,akit szeretek. a többitől én is undorodok.:) próbálj meg beszélgetni erről a témáról a csajjal:)
2011. ápr. 19. 13:06
 5/26 anonim ***** válasza:
51%
Most viccen kívül lehet nem mondott hülyeséget az első, lehet tényleg leszbikus:PAmúgy a szex részét élvezi?
2011. ápr. 19. 13:07
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

Hány éves? Lehet, hogy még éretlen a szexuális kapcsolatra fejben. Vagy csak egyszerűen nem szerelmes beléd.

L/19

2011. ápr. 19. 13:07
 7/26 A kérdező kommentje:
13:07 a szex részét élvezi,meg azt is amikor én csinálom neki
2011. ápr. 19. 13:09
 8/26 A kérdező kommentje:
13:07 nem hiszem hogy éretlen,21/L
2011. ápr. 19. 13:10
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképp beszélj a barátnőddel, hogy szeret-e még, mert ha szeret akkor nem undorodna a farkadtól.

Páromat én sem kényeztetem szájjal ha szőrös,ami nagy ritka, de akkor is csak a sok meló miatt jön így ki, de máskor igen.

De amint Te is írtad ápolt vagy és rendszeresen borotválod. Tényleg nem tudom mi lehet az oka.

2011. ápr. 19. 13:11
 10/26 anonim ***** válasza:
47%
Bennem egyáltalán nem kelt undort a barátom farka. Sőt én nagyon szeretem az ízét, illatát. Viszont az is igaz, hogy az előző barátom "íze" nekem sem jött be annyira. A mostani sokkal finomabb :-) Lehet, hogy a barátnődnek is ez a gondja, hogy egyszerűen nem szereti a farkad illatát. Van ilyen...
2011. ápr. 19. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!