Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha hamar elélvez a pasim? Mit lehetne tenni, hogy tovább tartson a sex?
Szia kedves kérdező!
Nálunk is fenn áll ez a "gond". Annyit tudni kell rólam, hogy én inkább csikló érzékeny vagyok, még hüvelyileg nem tudtam elélvezni egyik páromtól sem, viszont ennek ellenére fontos, hogy "sokáig" tartson az aktus.
Mi rengeteg csókolgatással szoktuk kezdeni, és most nem konkrétan az nemi szervekre kell gondolni, hanem az egész testre. Általában, ha kicsit régebben voltunk együtt, akkor nem izgatom a párom sokáig, mivel tudom, hogy ez lerövidíti az együttlétet. Ilyenkor inkább én kapok több csókot, simogatást.
Viszont, ha pl. kedden együtt voltunk, és szerdán megint, akkor azért izgatom én is, mivel tudom, hogy tegnap elélvezett, így ma tovább fog tartani.
Olyankor, amikor érzi, hogy majdnem elélvezne, kiszáll belőlem, és elhalmoz csókollak, így nem olyan rossz neki, hogy megállt, mert nem a tv-t nézzük közben, hogy kicsit feltöltődjön, hanem megvan ugyanúgy a szeretkezés, csak éppen csókok, simogatások formájában, amit persze én is nagyon élvezek. Pózváltás a másik, amit szoktunk alkalmazni. Ha már érzi, hogy nagyon jó lenne, akkor váltunk, hogy kicsit "elmúljon" az érzés, és így megint tovább lehet szerelmeskedni.
Ezt addig lehet játszani, amíg mind a két félnek kellemes, és a férfi sem érzi, hogy kényszeresen vissza kell tartania a magömlését, csak azért, mert szégyelli a nő előtt.
A legfontosabb, hogy üljetek le, és beszéljetek róla, hogy hogyan lehetne másképp csinálni, úgy, hogy tovább tartson és egyikőtöknek se legyen kellemetlen, vagy kényszer érzete az aktus időtartama miatt.
Remélem, hogy segítettem.
Sok sikert és sok boldogságot a továbbiakban!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!