Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a hiba, hogy nem megy fel a gumi rám? Mit tegyek? Nagyon ciki!
ne végy gumit vegyetek tabit...
jó, viccet félretéve... nem tudom.. a tabis módszer mégiscsak okébban van mit az hogy nem tudjátok felhúzni az óvszert:P
19 vagyok és ő az első igen és 18 centi a farkam is és vastag lehet ez az oka nem?
56 mm-es durex love van most itthon és az megy fel éppenhogy de az se tekeredik végig 100%-osan
barátomnak se megy rá teljesen a farkára, vagy ha szexelünk, kicsit lejön, de rajta marad még! egy éve együtt vagyunk és nem jött még le soha neki
próbáltad esetleg síkosítóval? esetleg, hogy a barátnőd helyezze fel? így úgysem lankadnál le közben és egy szót sem szólhat, ha ő sem tudja felhelyezni
DUREX / Arouser
205mm hosszú / 56 mm átmérő (drogéria, nagyobb hipermarket, gyógyszertárak honlapján is szétnézhetsz)
(vagy: Primeros extra nagy méretű óvszer XXL vagy
Secura XXL, ezek ált. szexshopokban vásárolhatók)
Irány a mezőgazdasági bolt ... lovakra valót keress :D
Persze ez csak vicc. Hasonló problémám volt nekem is ... a durexek nem jók. Lifestyles szürke az épp jó, bár sokszor az is szorít, de rámegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!