Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol a hiba, hogy nem megy fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a hiba, hogy nem megy fel a gumi rám? Mit tegyek? Nagyon ciki!

Figyelt kérdés
Van a gumi, a makkomhoz teszem kiszorítom a levegőt, elkezdem tekerni majd félig letekeredik, de valahogy alá gyűrődik és már tovább nem megy aztán félkészen van rajtam majd elkezdek tőle lelankadni és egy gumi pocsékba ment. Mit ronthatok el amiért nem tekeredik le normálisan? már 1 videot is néztem róla hogy kell felhelyezni mindent úgy csinálok, de nekem nem tekeredik le hibátlanul, sőt a végén be van gyűrődve... már bnőm előtt ciki azt hitte kicsi rám, de mikor az 56-os se ment fel már furán nézett rám... mit tegyek? az összes méretet felpróbátuk egyikse ment fel teljesen hibátlanul.
2011. ápr. 19. 11:46
 1/10 Kingaa1 ***** válasza:
57%

ne végy gumit vegyetek tabit...

jó, viccet félretéve... nem tudom.. a tabis módszer mégiscsak okébban van mit az hogy nem tudjátok felhúzni az óvszert:P

2011. ápr. 19. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Márpedig ez méretgond. Vegyél nagyobbat, biztosan van.
2011. ápr. 19. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Mázlista a barátnőd. ez tényleg méretgond
2011. ápr. 19. 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
azért mert vkinek nagy a nemi szerve,nem azt jelenti h jó az ágyban=tévhit
2011. ápr. 19. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként kérdező? Ő az első szexuális kapcsolatod? Vagy máskor már sikerült az óvszer felhelyezése?
2011. ápr. 19. 11:56
 6/10 A kérdező kommentje:

19 vagyok és ő az első igen és 18 centi a farkam is és vastag lehet ez az oka nem?

56 mm-es durex love van most itthon és az megy fel éppenhogy de az se tekeredik végig 100%-osan

2011. ápr. 19. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Azta, tényleg mákos a barátnőd. Szerintem akkor a vastagsággal lesz probléma, mert még 20+ péniszre is tudnak óvszert húzni.Viszont ha vizet engedsz az óvszerbe,akkor látszik, hogy elég nagyra ki tud nyúlni, tehát elvileg fel kellene mennie vastagabb intim mérettel rendelkező férfiakra is. Talán próbáld meg oldalra húzni egy kicsit és akkor elvileg le kell mennie. Ha nagyon nem válik be, akkor válasszátok a Pharmatex megszakítás kombinációt.
2011. ápr. 19. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:

barátomnak se megy rá teljesen a farkára, vagy ha szexelünk, kicsit lejön, de rajta marad még! egy éve együtt vagyunk és nem jött még le soha neki

próbáltad esetleg síkosítóval? esetleg, hogy a barátnőd helyezze fel? így úgysem lankadnál le közben és egy szót sem szólhat, ha ő sem tudja felhelyezni

2011. ápr. 19. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:

DUREX / Arouser

205mm hosszú / 56 mm átmérő (drogéria, nagyobb hipermarket, gyógyszertárak honlapján is szétnézhetsz)

(vagy: Primeros extra nagy méretű óvszer XXL vagy

Secura XXL, ezek ált. szexshopokban vásárolhatók)

2011. ápr. 19. 12:09
 10/10 Szupermókus ***** válasza:

Irány a mezőgazdasági bolt ... lovakra valót keress :D

Persze ez csak vicc. Hasonló problémám volt nekem is ... a durexek nem jók. Lifestyles szürke az épp jó, bár sokszor az is szorít, de rámegy

2011. ápr. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!