Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexbarátság, működhet?
Figyelt kérdés
Szerintetek működhet egy olyan barátság jól, ahol a két félnek szexuálisan is van köze egymáshoz?2011. ápr. 19. 09:01
1/13 anonim válasza:
Egy darabig működhet.De aztán az egyik fél mindig többet akar barátságnál.Na onnantól kezdődnek a gondok.Saját tapasztalat,amire ráment a barátság.
2/13 anonim válasza:
Egy ideig biztos. De sajnos tényleg szerelem lesz belőle... :D Legjobb barátom 2 éve. Lassan 1 éve, hogy le is fekszünk egymással. 2 hónapja a pasim.... :D De mi tudjuk, hogy ha szakítanánk, akkor is barátok fogunk maradni. De ehhez nagyon erős barátság kell! :) De ha nem legjobb barát, csak haver, akkor simán működhet.
3/13 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon-nagyon kedvelem. Neki bármit megtennék, amit kér. Még olyat is, amit másnak soha. ... :S Régi barátság és szerintem nagyon jó:)
2011. ápr. 19. 09:20
4/13 A kérdező kommentje:
És nem akarom elveszíteni a barátságát. Soha sem.
2011. ápr. 19. 09:20
5/13 anonim válasza:
Első vagyok.Nagyon jó barátok voltunk mi is,aztán lefeküdtünk.Megbeszéltük,hogy csak szex!Ment is egy darabig párhuzamosan a szexkapcsolat és a barátság.De nőként elkezdtem többet érezni iránta és nem bírtam kezelni a dolgokat.egyre többször akartam vele lenni,egyre akaratosabb lettem.Ő tartotta magát a csak szexhez.Majdnem ráment a barátságunk.Most azért küzdök,hogy újra meglegyen a bizalom köztünk.Ahogy írod Te már most is szereted.Ez így alapba bukott dolog lesz ha ő nem viszonozza.Ne kövesd el azt a hibát amit én!! Inkább ne menj bele mert a jó szex miatt még jobban belehabarodsz.
6/13 anonim válasza:
HA nem akarod elveszíteni akkor ne menj bele.De szerintem az már nem barátság ha már úgy néztek egymásra hogy van vonzalom,meg érzelmek.Ezért nincs szerintem fiú lány barátság.
7/13 anonim válasza:
Persze, hogy működhet. Működik is évezredek óta. Ha papír készül róla, annak az a neve, hogy: "Házassági Anyakönyvi Kivonat". A kérdés, hogy mennyire szeretnénk árnyaltan fogalmazni. Az érett szerelem szeretetté kristályosodik, ami nem a szerelem elmúlása, hanem minőséi érzéssé való továbbfejlődése. A barátság pedig nyilvánvalóan a szereteten alapul. A beteljesült szerelem része a szexualitás. A szexualitás a szeretet része. A barátság és a szexualitás nem kizárja, hanem erősíti a szeretetet.
8/13 anonim válasza:
Nekem is van egy nagyon nagyon jó fiú barátom , mindent megosztunk egymással , mindenben számíthatok rá !
Mi pl megbeszéltük, hogy majd a szocotthonban egymáséi leszünk :D
Ha nem tudod kezelni az érzéseidet könnyen lehet, hogy szex után bele is fogsz szeretni és soha nem lesz régi a barátságotok , ha egyáltalán utána megmarad !
22 /L
9/13 anonim válasza:
mi járással kezdtük, aztán lett ez. eddig működik.
10/13 anonim válasza:
EZ mekkora baromság!!!!!!!!! Ki találta ezt ki? Ha valakivel dugsz az szex kapcsolat. De a barátoddal nem szexelsz mert az már nem barát. HA a szexen kívűl is jól elvagytok az már kapcsolat. Gondolom téged azért zavarna ha a másik fél közben mással is kefélne, nem? Akkor? MI ez a szexbarátság hülyeség? 30F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!