Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták félbevágni a péniszt?
Neten találni olyan videókat, ahol az illetőnek hosszában félbe van vágva a pénisze, és úgy maszturbál, stb.
Mire jó ez?
Hosszában félbe van vágva???? Mutass ilyet! Bár nem hinném, hogy megnézném, már ha igaz is lenne ez.
Mégis hogy a csudába vágják félbe? Hisz abban ott az ondóvezeték és a húgycső...
ilyet még nem láttam, de a válaszok között ott van a megoldás is
Im a professional body piercer and Ive done this to people before. Its a body bodification gone to the extreme i know but its good to have it while your fucking a chick too Have one part of it u...
Wow... is that a new way to have an orgasm while fucking a girl but not cumming inside her?... that's sereioulsy "phucked"... I prefer to keep my pump-action shotgun Vaginator M92SM (Super magnum...
Valamit ledud egy pálcát és kihúzza amikor vége van, gondolom hogy a kéjzónákat jobban ingerelje ezáltal, de nem tudom.
ez undorító... :S kétlem, h vmi kultúra része lenne, mert ez erősen veszélyezteti a termékenységet. inkább valami bizarr divathullám, de inkább vágnák le a farkukat az ilyenek... :S
az első videóban lévő akár betegség, vagy inkább baleset eredménye is lehet, bár ki tudja...
A harmadik videót nem tudtam megnézni, az is recskázás? Mert nehéz elképzelnem, hogy ilyen tag alkalmas lenne valódi együttlétre, bármennyire nyitott gondolkodású is a párocska a testformálást illetőleg... Ez már nem szépészeti kérdés.
Rémes, hogy miket tud meg az ember vénségére.
Mert leszedték.
thatsphucked pont com -on rákattintasz hogy Video és beírod keresőbe hogy "split"
Ez undorító!!!!
EGész nap hányni fogok...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!