Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szokták félbevágni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták félbevágni a péniszt?

Figyelt kérdés

Neten találni olyan videókat, ahol az illetőnek hosszában félbe van vágva a pénisze, és úgy maszturbál, stb.

Mire jó ez?

2011. ápr. 19. 00:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hosszában félbe van vágva???? Mutass ilyet! Bár nem hinném, hogy megnézném, már ha igaz is lenne ez.

Mégis hogy a csudába vágják félbe? Hisz abban ott az ondóvezeték és a húgycső...

2011. ápr. 19. 00:06
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez ilyen body modding dolog mint a piercing vagy a golyók a bőr alá, csak egy fokkal extrémebb. De hogy mire/miért jó az számomra örök rejtély marad.
2011. ápr. 19. 00:50
 3/18 anonim ***** válasza:
36%

ilyet még nem láttam, de a válaszok között ott van a megoldás is

Im a professional body piercer and Ive done this to people before. Its a body bodification gone to the extreme i know but its good to have it while your fucking a chick too Have one part of it u...

Wow... is that a new way to have an orgasm while fucking a girl but not cumming inside her?... that's sereioulsy "phucked"... I prefer to keep my pump-action shotgun Vaginator M92SM (Super magnum...

Valamit ledud egy pálcát és kihúzza amikor vége van, gondolom hogy a kéjzónákat jobban ingerelje ezáltal, de nem tudom.

2011. ápr. 19. 01:21
 4/18 anonim ***** válasza:

ez undorító... :S kétlem, h vmi kultúra része lenne, mert ez erősen veszélyezteti a termékenységet. inkább valami bizarr divathullám, de inkább vágnák le a farkukat az ilyenek... :S

az első videóban lévő akár betegség, vagy inkább baleset eredménye is lehet, bár ki tudja...

2011. ápr. 19. 01:22
 5/18 tabaki ***** válasza:

A harmadik videót nem tudtam megnézni, az is recskázás? Mert nehéz elképzelnem, hogy ilyen tag alkalmas lenne valódi együttlétre, bármennyire nyitott gondolkodású is a párocska a testformálást illetőleg... Ez már nem szépészeti kérdés.

Rémes, hogy miket tud meg az ember vénségére.

2011. ápr. 19. 01:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Basszus, hát linkelje már be valaki! Első videó, harmadik videó, meg stb... Én nem találom sehol...
2011. ápr. 19. 09:11
 7/18 A kérdező kommentje:

Mert leszedték.

thatsphucked pont com -on rákattintasz hogy Video és beírod keresőbe hogy "split"

2011. ápr. 19. 09:49
 8/18 anonim ***** válasza:

Ez undorító!!!!

EGész nap hányni fogok...

2011. ápr. 19. 10:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Én nem nézem meg a videót, így hallásra is szörnyű. Sok beteg ember..
2011. ápr. 19. 11:45
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
A nőknél is van ilyen sajnos, sok a mazochista, akinek kell tudok küldeni priviben címeket, de csak ha hányni akartok azt kell a keresőbe írni hogy madpain és az első találatot megjeleníteni. Totál rosszúllét !
2011. ápr. 19. 17:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!