Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél vele? Tovább lent
2011. ápr. 18. 23:23
1/17 anonim válasza:
Basszus, ezzel még én is, pedig lány vagyok és hetero:D
2/17 anonim válasza:
Meggyőző az érvelése, annyi szent. :P
3/17 anonim válasza:
Nehezen vagy hetero ha lefeküdnél vele... am én is meg baszhnám
4/17 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be az ilyen felépítésű bigék, de egyszer azért felpróbálnám.
5/17 anonim válasza:
ilyet mindenki tud, akinek egy kis felesleg van a seggét
6/17 anonim válasza:
á, én http://www.youtube.com/watch?v=oTY6uV-cW1Y őt jobban szeretem :) ÁÁÁÁááááászerelmesvagyoook
9/17 anonim válasza:
legelső hozzászóló:amikor olvastam az írásodat(szerintem se vagy amúgy hetero ha lefeküdnél vele)arra számítottam hogy valami atomjó bige lesz és így hát kissé csalódtam ebben az egyébként jó videóban is.
amúgy nem feküdnék le vele mert nálam az idegen rassz kizáró ok
10/17 anonim válasza:
Nekem már zavaróan sokat rázza a seggét. Annyira nem jön be. Főleg, hogy a feje elég fura. Húzzak rá zacskót, vagy mi?
A kínai csaj sokkal jobban bejön egyébként.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!