Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a pasid járt már más lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasid járt már más lány popsijában, beengeded a szádba is?

Figyelt kérdés
Fejlettebb szexualitásúaknál már nem okoz gondot az anál után, de ha az nem a tied volt, hanem egy másik lányé akkor is beengeded a szádba ?
2011. ápr. 18. 22:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Soha! Jesszus! még ilyet, más hátsójából az én számba...pfff...
2011. ápr. 19. 08:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a felállásban ez alap. Milyen hülyén jönne ki, ha pont a férfi kimegy közben fürdeni, vagy bevásárolni. A két fiú egy lány esetén még jobb helyzetek vannak. A több résztvevős esetekben alapfeltétel, hogy mindenki, mindenhogy elfogadja a többit.
2011. ápr. 19. 17:38
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Most ezt a kérdést miért tetted fel? Mi a különbség az között, hogy popsiba vagy p*nciba járt-e? Akkor ennyi erővel azért is idegeskedhetnénk, mert más p*ncijában járt. Szerintem meg már megmosta. :)
2011. ápr. 20. 19:14
 14/23 anonim válasza:
engem nem zavar ! az én popomba meg más farka volt ez is olyan !
2011. ápr. 23. 16:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát figyu ha a csaj rendesen "tisztálkodott" előtte én megtenném... de persze ez én vagyok mindenkinek magának kell tudni...
2011. ápr. 23. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Az előző kapcsolatain nem kell fennakadni,ez épp olyan,hogy más pasi farka is volt a szádban akkor ő betegye-e a szádba,vagy más farka járt a segedbe betegye-e oda...jaj istenem micsoda hülyeségeken tudsz gondolkodni,milyen jó lenne ha ez lenne az ember legnagyobb gondja.Amúgy meg miért ne engedném...csak tisztálkodik vazzeg..
2011. ápr. 23. 16:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Fejlettebb szexualitásúaknál? Ezt te így neveznéd? Én inkább gusztustalannak! Nincs bajom az anállal, de kotonban és meg se fordul a fejemben, hogy utána leszopjon a csaj. Ez nálam kiveri a biztosítékot.

26F

2011. ápr. 23. 16:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem szexelnék hármasban a pasimmal,mert szeretem,ebből kifolyólag nem szívesen nézném végig,ahogy seggberak az orrom előtt egy másik lányt.

Az anális szexhez javasolt óvszert használni a fertőzések miatt,szóval azt valószínűleg leveszitek,amikor te utána orálisan elégíted ki.Így szerintem nem vészes a dolog.

2011. ápr. 23. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Sztem engedd meg, úgy se ettél még biztos csoki fagyit ;D
2011. ápr. 23. 17:03
 20/23 anonim ***** válasza:

"Fejlettebb szexualitásúaknál"

Ááá hát ez XDXD Csak így elhatároztad hogy te ilyennek minősülsz? :D

Jaj ezen jót nevettem, köszi:D

2011. ápr. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!