Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a pasid járt már más lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasid járt már más lány popsijában, beengeded a szádba is?

Figyelt kérdés
Fejlettebb szexualitásúaknál már nem okoz gondot az anál után, de ha az nem a tied volt, hanem egy másik lányé akkor is beengeded a szádba ?
2011. ápr. 18. 22:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
ilyen problémám sosem volt
2011. ápr. 18. 22:38
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak megmosta már azóta. Szerintem ilyeneken ne akadjatok fenn. :)
2011. ápr. 18. 22:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

...

Eszel húst? Tudod, hogy az állatok nagy része a sz*r-ban alszik? Ezek után Te megeszed...

Hacsak a pasid nem olyan, hogy soha nem fürdik, akkor semmi köze ahhoz, hogy bevedd a szádba... Ha meg nem fürdik, akkor semmiképp nem ajánlom :)

4/23 anonim ***** válasza:
100%
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

A páromnak valószínűleg nem én voltam az első, és talán megmosta azóta egy párszor a farkát :)

Úgyhogy igen.

Ha az a kérdés, hogy közvetlenül egy másik lány popsijából rakhatná a számba, akkor én tenném a tűsarkam az övébe...

6/23 anonim ***** válasza:

Szappanosnak ment a plusz, meglepett, megmosolyogtatott. (:

De tényleg, ütött... Grat.

2011. ápr. 18. 23:26
 7/23 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy egy 3-mas felállásnál egy aktus közben, miután a barátném popsijában járt beengednétek-e a saját szátokba ?

Az a probléma, hogy a szappan nagyon szárítja a bőrt, így azt nem szokta használni a jelőlt lány, de arclemosó tonikot igen, bár abban van aroma.

2011. ápr. 19. 00:22
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem!!!!
2011. ápr. 19. 00:24
 9/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy beengedheted! Utána kinyalhattnád mindkettő seggét is, miaz neked... XD
2011. ápr. 19. 00:35
 10/23 anonim ***** válasza:
Te lány vagy? Mert a neved alapján úgy tűnik. És szoktátok így csinálni hármasban, hogy a másik csajjal egymás fenekéből a szátokba veszitek?...
2011. ápr. 19. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!