Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány szőrös ott lent?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 22:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen normálisan leírtam, hogy engem zavar erre le kell pontozni? Ennyi paraszt és feminista van itt? Nyalogassatok medvét ha ennyire bejön nektek a szőr.
2011. ápr. 19. 18:55
 22/32 anonim ***** válasza:
48%
Ha ennyire természetességmániások vagytok akkor senki ne borotválkozzon sehol. Nőknek legyen hónaljkutyájuk, szőrős lábuk, férfiaknak meg földig érő szakálluk és bajuszuk valamint hosszú hajuk. Érdekes ezek ellen senki nem tüntet, hogy milyen természetellenes. A körmötöket is levágjátok az is természetellenes ennyi erővel...
2011. ápr. 19. 19:56
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
Azt is lepontozták aki azt írta, hogy nem zavarja, vagy, hogy teljesen mindegy ... Szánalmas egyébként, hogy ennyire nem lehet elfogadni a másik véleményét! Egyébként én úgy vélem, hogy maga a kérdés is szánalmas és válaszra sem méltatnám ... Mit számít ez? Ezen az oldalon annyi olyan kérdést olvasok amitől legszívesebben falnak mennék. És ha szőrös az a lány ott lent? Vagy ha a fiú is az? Egyébként aki előttem azt írta, hogy nem véletlenül van ott szőr annak teljesen igaza van. Nekem nőgyógyász mondta, hogy annak a szőrnek kifejezetten nagy szerepe van, ugyanis eredetileg az a funkciója, hogy védjen a baktériumoktól, kórokozóktól, valamint, hogy a fehérneműtől kicsit elhatárolja a nemi szervet, ugyanis köztudott, hogy a nem pamut alapanyagú fehérneműk nem kifejezetten egészségesek a női nemi szervre nézve. De aki ezt bolondságnak tartja az nyugodtan olvasson utána. De nem is ez a lényeg. Én nagyon szeretem a páromat és van olyan, hogy nem borotválja le a péniszét de soha nem undorodnék emiatt tőle ... Mert szeretem! És Ő ezzel pontosan ugyanígy van. Ha én elfeledkezem a borotválásról, sosem vet meg érte. Esetleg finoman megjegyzi, hogy huuhh hát ez itt jól megnőtt már, de kedvesen és nem bunkón, hogy fúj de undorító és igénytelen vagy! Ez a szeretet lényege. Aki meg rögtön azt figyeli, hogy na ez a lány borotválja -e és ilyen szintre teszi az igényességet, hogy na ha nem borotválja egy igénytelen nő az nyugodtan elbújhat mert köze sincsen az igazi férfi fogalmához. Zavarhat egy férfit vagy akár egy nőt is a látvány, vagy ha szőr megy a szájába esetleg, de nem mindegy a hozzáállás és a tálalás sem... És most nyugodtan le lehet pontozni! Mert hát az igazság mindig fáj! :)
2011. ápr. 20. 00:09
 24/32 tabaki ***** válasza:
67%

Na, ami a hónaljkutyát és egyebeket illeti... A hónaljszőrzet kiborotválása ugyanolyan ronda, ekcémásnak ható felületet hagy, mint a fanszőrzeté, és ugyanolyan fölösleges elhajlás. A körmünk ugyebár nem kopik annyira, mint valaha, amikor még dolgoztattuk, tehát éppen a rövid a természetes. A bajusz-szakáll-haj közvetlenül részt vesznek a társadalmi-párkapcsolati üzenetközvetítésben, ezért nem csoda, ha sokféle módon eljátszunk velük. Akármilyen murisnak találja is a kettővel előttem szóló a földig érő bajusz gondolatát, nyilván sejti, hogy hamis húrokat penget -- a bajusz hosszától függetlenül nem szokás azt mondani, hogy undorító, ha van. Hölgyek esetén persze fennakadnánk a látványon, hiszen ott semmi keresnivalója. Nők esetén is tolerálni szokás azonban a fejszőrzetet, ha a helyére kerül, én legalábbis nem ragaszkodom a tökkopasz csajokhoz. Kész nő esetén hónaljon és a lágyékon ugyanígy a helyén van! Magyarán: Viseljük el, ha egy felnőtt nő valóban az, nem pedig gumibaba.

És még valami. Számomra alig hihető módon, a hozzászóló kacagtató képtelenségnek tartja, hogy a lányok ne borotválják a lábukat. El-ké-pesz-tő! A női láb szőre (extrém esetektől eltekintve) sokkal finomabb és rövidebb, mint a férfiaké. Ennek a pihés felületnek a tapintása mindkét nem számára ezerszer többet ér, mint a megvezetett borotvafogyasztók által megkívánt nejlonvirsliké. Aki borotválja magát, nem is sejti, hogy a szőrzet több, mint valami fölösleges kinövés: Hozzátartozik az érzékeléshez. Is.

2011. ápr. 20. 09:17
 25/32 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de tudok erre válaszolni:

Ha egy nő borotválja ott lent teljesen csupaszra, maradjon kislánynak, mert ugye a kislányoknak nincs még fanszőrzetük. Én nem borotválom csupaszra, csak a zavaró részeket szoktam levágni / leborotválni. Egy csíkban szoktam hagyni. Így elegáns, mondhatjuk. És nem is engedném meg a páromnak, hogy ott lent nyalogasson, mert az undorító

2011. máj. 15. 18:45
 26/32 anonim válasza:
Hát izlések és pofonok....de azért nem valami jó érzés szörös puncit szeretgetni volt már ilyennel is meg olyannal is tapaszatalatom de azért ha lehet akkor ne legyen szörös...bár ha szörös lenne a barátnöm attol ugyan úgy szeretném ez csak olyan bonusz a nötöl a pasinak....
2011. máj. 15. 18:50
 27/32 anonim válasza:
100%
Bocs én lány vagyok..és nem lezbi....hát szentem elég gáz fölleg sex közben:S:S
2011. máj. 15. 19:30
 28/32 szamo77d ***** válasza:

Én meg kifejezetten szőrösen szeretem. Mikor belefúrom az

arcom a dzsungelbe, annál nincs finomabb!

2011. máj. 15. 20:08
 29/32 anonim ***** válasza:

Ó istenem....!Hogy még ez is egy külön beszédtéma!!!

Amíg meg nem találtam a szerelmemet addig teljesen mindegy volt,h milyen,mert kb. 1-2 alkalomnál úgyse láttam többet,amióta pedig együtt vagyok az én drága kis hercegnőmmel azóta meg pont azért nem foglalkozok ezzel, mert szeretem őt mindenhogy: SZŐRÖSTŐL-BŐRÖSTŐL. Ő is szokta igazítani,de nem csupaszra, csak olyan pont szexisre. De ha, megnő egy kicsit, vagy akár nagyon is...attól még az íze ugyanolyan finom!

25/F

2011. máj. 15. 20:32
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavar. Igazából nem akartam ide írni, de annyian olyan nagyra vannak azzal, hogy ők milyen fäsza gyerekek, nekik bizony a szőrös tetszik, mindenki más meg hülye. Szerintem mindenkinek más az ízlése, jogomban áll hogy zavarjon.

De ez csak annyit jelent, hogy szívesebben veszem, ha kicsit vág a lány vissza a szőrből. Azon is meg vagyok ütközve, hogy szerintetek vagy dzsungel, vagy csupasz, a kettő közt meg semmi. Meg hogy mindenki szerint az normális, amit annak tart. Hát szerintem meg egy csupasz punci nem feltétlenül kislányos, lehet nagyon nagyon nagyon izgató is. Persze elhiszem, hogy van, akinek nem jön be. Csak könyörgöm, ne akarja már senki a véleményét úgy beállítani, hogy CSAK AZ LEHET NORMÁLIS.

2011. máj. 15. 21:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!