Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálunk rosszul, mi lehet rossz a szexben?
A párommal a szexuális kapcsolatunk nagyon jó, minden esetben kielégítő, de nem mindig megy zökkenőmentesen... Nem tudom, kivel van a probléma, velem, vagy vele esetleg mindkettőnkkel, de néhány pózban (pl mikor oldalt fekszem háttal neki és így csináljuk) néha elveszítjük a "ritmust", néha együtt tudok vele mozogni, de néha nem tudom, mi lenne jobb, ha együtt mozognék vele, vagy hagynám, hogy ő irányítson, fogja a csípőm, mert néha olyankor is kiesünk a ritmusból. Persze ez csak az eleje fele szokott lenni, mikor még lassabban csináljuk, mikor a párom közeledik a csúcs felé és felgyorsít, akkor már nem szokott gond lenni. Más is volt már ilyen helyzetben? Hogy lehetne ezen segíteni/változtatni? Pedig már "gyakorlottak" vagyunk ebben, néha mégsem úgy 'sül el' a dolog, ahogy szeretnénk:/ Elsősorban azért szeretnék erre a problémára megoldást találni, mert nem szeretném, hogy azt gondolja, hogy rossz vagyok az ágyban:/ A normális válaszokat előre is köszönöm!
20/L
Én úgy szoktam "nyomon követni" a gyors ritmus változásokat hg általában az egyik kezem mindig a párom csípője tájékán van így érzem mire készül... ;)
oldal fekvő pozíciónál (kiskifli/nagykifli)pedig a combjára teszem a kezem...
Nekem ez bejött és így mindig egy ritmusban vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!