Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Řlvezitek ha a pasitok kinyal?
Figyelt kérdés
Csak azŘrt kŘrdezem mert a csajom nem igaz n szereti! čn meg igen szerintetek ez g z hogy Řn szeretem nyalogatni a puncit? Csak norm lis v laszt kŘrek!!!2011. ápr. 18. 20:34
1/3 anonim válasza:
Ha nem szereti, talán nem jól csinálod, erre még nem gondoltál? Ő az első, akinek csinálod, vagy neki te vagy az első ilyen téren?
Az én párom is az elején "ügyetlenkedett", mivel kezdő volt, ahogy én is. Ezért meg kéne beszélni nektek is, mi a gond vele. Lehet, hogy fájdalmas, de legalábbis kellemetlen érzést vált ki belőle, ahogy vagy ahol nyalod. Kérdezz rá! Meg persze az sem kizárt, hogy alapból nem szereti, bár szerintem nem lehet nem élvezni, ha jól csinálják. :) Én ugyanis szeretem.
22L
2/3 anonim válasza:
Igen, én nagyon szeretem, egyáltalán nem gáz, hogy szeretsz puncit nyalni. Nem igazán értem a barátnődet, beszélj vele, mi is a problémája.
3/3 A kérdező kommentje:
Mŕsok nem panaszkodtak XD Čn tčged szivesen kinyalnŕlak!!!!! Nem mondot rŕ semmit pedig kčrdeztem tölle čs kösz a jň tanŕcsot kčrdezhetek töled mčg v.mit?
2011. ápr. 18. 20:44
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!