Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az önmegtartóztatás lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önmegtartóztatás lehet káros az egészségre?

Figyelt kérdés
A barátom nem végez önkielégítést sem (vallási, elvi okokból) házasságig meg nincs szex, szóval kicsit aggódom, hogy nehogy ne tegyen ez neki jót. Kérlek ne őt fikázzátok, hanem a kérdésre próbáljatok válaszolni, előre is köszönöm!
2011. ápr. 18. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem....
2011. ápr. 18. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. A szervezet tudja, mi neki a jó, ha kezdene káros lenni, észrevenné.
2011. ápr. 18. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint nem. Maximum úgy árthatna, ha tudná milyen egy orgazmus, hetekig nem lenne semmi, majd beülne egy kocsiba. (ez nem fikázás, ne érts félre. De ha tudod milyen érzés, a vágyak nyernek).
2011. ápr. 18. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Mivel sosem csinálta, így nem is hiányzik neki. Önmagában a szexmentes élet nem jelent gondot, ha eleve nem volt neki sosem, szerintem.

Viszont én miattad aggódom. Nem írtad, te tartogatod neki magad? Szóval szűz vagy? Te szoktál masztizni?

Nem akarom fikázni, de ha nagyon eltérőek az igényeitek, ebből lehetnek gondok, mivel ő túl konzervatív és ebből lehetnek gondok.

2011. ápr. 18. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Általában nem , (nem akarlak ijesztgetni ) de mindig vannak kivételek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..

2011. ápr. 18. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Ami nappal bent marad, majd éjszaka kijön.
2011. ápr. 18. 21:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Én meg vagyok köszönöm, szűz vagyok, az is szeretnék maradni házasságig.
2011. ápr. 18. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Masztizni te szoktál, kérdező? vagy te is elítéled/esetleg párod kérésére vagy saját igény hiányában mellőzöd? mert ha így jó, akkor nem lesz egyikőtöknek sem baja és feltehetően nem lesz nagy libidótok sem. :)
2011. ápr. 18. 21:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Előfordul igen, de egyenlőre megvagyok így is, igaz, hogy nem vitatkoznék, ha gyorsan feleségül akarna venni:D
2011. ápr. 18. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jön ki éjszaka, van aki képtelen az éjszakai spontán magömlésre. Az ilyen férfiaknál, ha nem ürül az ondó rendszeresen, súlyos prosztata bántalmakat okozhat.
2011. ápr. 19. 11:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!