Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Reggel a barátommal szeretkezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bebeyke kérdése:

Reggel a barátommal szeretkeztünk és nem védekeztünk és közbe belém élvezett, de utánna megjött a havim pedig nem most kellett volna, lehetek-e most terhes?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én minden olyan gyökérnek, akinek nincs esze védekezni és utána meg jajveszékel, annak azt kívánom hogy már csak azért is legyen terhes. Megtanulja hogy legközelebb védekezésre is legyen esze ne csak kufircolni! :D
2011. ápr. 18. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a havid jött meg? Hanyadik napon vagy? Peteérés is okozhat pecsételő (középidős) vérzést. Menj el 72 órást íratni. Máskor meg legyen eszed védekezni, ha már szexelni van eszed.
2011. ápr. 18. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:

nem írta a kérdező hogy nemakar terhes lenni, lehet hogy szeretné, és azért kérdezi hogy van e igy még esély...

amúgy lehetsz szerintem

első temeg ne kivánj ilyet

2011. ápr. 18. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:

"Én minden olyan gyökérnek, akinek nincs esze védekezni és utána meg jajveszékel, annak azt kívánom hogy már csak azért is legyen terhes. Megtanulja hogy legközelebb védekezésre is legyen esze ne csak kufircolni! :D"

Kedves vagy ... Gondolj bele annak a szegény babának a helyzetébe, aki az egészről semmit sem tehet és a legtöbbnek ugyanaz a sorsa ... (abortusz) Úgyhogy soha ne kívánj ilyet mert a babák isszák meg a levét!

2011. ápr. 18. 19:32
 5/9 A kérdező kommentje:
hirtelen jött ez az egész azért nem védekeztünk. amugy meg nem tervezünk abortuszt mert ha lesz baba megtartjuk!!!
2011. ápr. 18. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

hirtelen jött ez az egész azért nem védekeztünk. amugy meg nem tervezünk abortuszt mert ha lesz baba megtartjuk!!!"

Akkor miért tetted fel a kérdést? Ha megtartjátok, akkor szerintem mindegy, hogy megkötött-e a gipsz vagy sem. :)

2011. ápr. 18. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Ilyen embereket. Egyébként annak, aki az abortusz ellen volt: még mindig jobb, mint ha a gyereket megszülöd, aztán beteszed a fagyasztóba. (vérfagyasztó példa, de igaz)

2011. ápr. 18. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Én felnevelném rendesen a gyerekem, a párommal együtt!!
2011. ápr. 18. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Aláírom, hogy talán jobb bár én ilyet ki sem merek mondani. Én jelenleg várandós vagyok ezért engem érzékenyen érint ez a témakör. :) Most már még inkább sajnálok minden pici babát akit elvetetnek! De természetesen azokat is akiket kidobnak, vagy saját kézzel ölnek meg ... stb. Még leírni is szörnyű :S De egyébként én úgy gondolom, hogy a legjobb mégis az annak érdekében, hogy ezeket ellehessen kerülni, ha mindenki aki szexel, rendesen védekezik is, aki pedig nem az elméletileg belekalkulálta, hogy na most ugyebár nem védekezünk, ebből baba is lehet és ha tényleg lesz baba akkor tartsa meg. Itt jöhetnének különböző ellenérvek, hogy ha túl fiatal valaki, ha szegény valaki, ha még nem érett rá ... stb. Akkor ne szexeljen, vagy ha szexel védekezzen! (Itt most nem azokra gondolok akik védekezés mellett mégis teherbe esnek!)

Kedves Kérdező, ezek a sorok nem Rád vonatkoznak természetesen. Ha Te tényleg megtartanád a babát akkor nincsen semmi gond. Szerintem am ha megjött a havid akkor nem vagy babás de azért csinálj meg egy tesztet vagy látogasd meg a dokidat! :)

22 hetes kismama

2011. ápr. 19. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!