Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy csináljam? Először fogom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam? Először fogom és kicsit félek.

Figyelt kérdés
Nemsokára elérünk arra a szintre a barátommal hogy több is legyen mint sima csókolózás meg tapizás. Ő már jóval tapasztaltabb nálam de én még sosem csináltam semmit fiúval. Hogyan elégíthetném ki és okozhatnék neki örömöt úgy hogy neki a legjobb legyen? Persze tisztában vagyok azzal hogy ez nem fog egyszerre menni mert meg kell ismernünk egymást. De mégis. Hogyan álljak neki? Mit csináljak? És ha a számba veszem akkor hogyan...? Kérlek segítsetek! Fontos lenne. Nekem az is megfelel hogyha leírjátok ti hogyan csináljátok mert nem akarok forgatókönyv szerint vele lenni csak úgy mégis. Egy kis útmutató. (lefeküdni még nem fogunk egymással egyenlőre)
2011. ápr. 18. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha együtt lesztek,lehet,hogy már unod a szöveget de jönni fog magától is;):)

Csókold meg mondjuk ugy eröteljesebben,hogy tudja h nagyon kivánod esetleg vedd le a poloját puszilgasd a felsötesét is miközben gatyán keresztül elkezded simogatni neki.. miközben csokolod akár kézzel be is nyulhatsz a gatyájába és kézzel izgasd. (biztos tudod h ez mit foglal magában ha nem akkor googlen nagyon sok helyen leirjak) ha érzel magadban annyit h bekapd akkor szép lassan végigmenve a felsötestén elérkezel odáig és szo**pd le (ne csak ütemesen játszadozz vele.:)) és ne fogazzz,nagyon rossz tud lenni neki..) gondolom közbe vagy utana azért majd ő is lekezd izgatni... ennek nincs forgatókönyve de csak szép spontan,biztos ügyes leszel.:) és csak élvezd a pillanatot.:Dpuszii.

2011. ápr. 18. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:

hát vedd be a szádba, és izgasd, DE ne cidázd le, csak a nyelveddel izgasd neki, simogasd neki meg de ne gyorsan, és érzékiesen... de a többi majd jön magától, nyugi... :). Ha tapasztaltabb, akkor ő szavak nélkül is fog segíteni neked ( jó értelembe )

17/F

2011. ápr. 18. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előttem írók nem írnak rosszakat. De nyugodj meg, őszinte leszek, ez a nőknél szerintem ösztön. És ezzel nem megbántani akarok semmit, én is nő vagyok, tartós kapcsolatban, nekem is a barátom volt az első, ő pedig már jóóóóvaaaal tapasztaltabb volt nálam. Fontos a megfelelő higiénia, az, hogy tudjatok beszélni eleve a dologról. Meg is kérdezheted tőle nyugodtan, hogy hogy szereti, de szerintem csak kezdd el, úgyis élvezni fogja. :) Mondom, ösztön az egész, egy idő után jönni fog magadtól is.
2011. ápr. 18. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már van együttalvási lehetőségetek, akkor zuhanyozzatok, fürödjetek együtt. Mondd meg neki, hogy mit mersz megtenni, és mire vagy kíváncsi. Ha tisztelettudó és tapasztalt, tudni fogja, hogyan segítsen neked, hogy észre se vedd, mennyire tapasztalt vagy úgy hirtelenjében :)

Sok sikert.

2011. ápr. 20. 17:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!