Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sex és vér. Bővebben lennt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sex és vér. Bővebben lennt?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hányan csináljátok/ csinálnátok úgy a szeretkezést hogy a lány menstruál ? és mi a véleményetek erröl ?
2011. ápr. 18. 13:52
1 2
 1/12 Kingaa1 ***** válasza:
:) a lánynak nem olyan jó... nekem legalábbis nem nyújtott ugyanakkora élvezetet, nameg minden csupa vér...
2011. ápr. 18. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Igyon a lány vodkát. Attól nekem szinte nem is vérzik. :D Ugyanolyan, mint máskor, sőőt néha jobb!! :D
2011. ápr. 18. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném kipróbálni, ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély, meg utána takarítani... Addig az egy hétig ki lehet bírni szex nélkül.
2011. ápr. 18. 14:11
 4/12 nurse girl válasza:
39%
BETEGEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 18. 14:37
 5/12 anonim ***** válasza:
En nem birom ki soha amiota a jelenlegi parommal vagyok...valamit az agyra teritesz, es aztan johet..:) nekem nem ugyanolyan jo mint amikor nem menstrualok, de semmi szokatlan nincs benne.
2011. ápr. 18. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Én próbáltam. Az ágyra terítettünk egy törölközőt és meg volt oldva. Magával a szexel nem is volt semmi baj, még jobban is csúszott. Azonban elkezdtem begörcsölni és ezért abba kellett hagyni:(
2011. ápr. 18. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért a havit se úgy kell elképzelni h kiveszed a tampont és abban a pillanatban elönt fél liter vér :D Persze aki óvatos az az ágyra terít egy törölközőt, de általában elég ha csak kéznél van a zsepiscsomag. A fertőzésveszély miatt is jobban kell figyelni a higéniára, jobb olyankor a gumi és természetesen akció után mosakodás. Amíg tart az együttlét nem nagyon tud jönni a vér, viszont amikor már a pasi nincs benne a csajban nagy a valószínűsége h hirtelen kicsit erősebben megindul, olyankor vigyázni kell.

Én nem hagynék ki csak azért egy hétvégét (csak olyankor tudunk találkozni barátommal) mert megvan. Barátomat nem zavarja, engem sem, hát uccu neki. Van amikor még jobb is, mint simán, csak bizonyos pózokban óvatosabban kell mozogni.

2011. ápr. 18. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Én borzasztóan görcsölök olyankor, nem is élvezném a szexet. Legszívesebben csak feküdnék az ágyban egész nap forró teával meg valami filmmel. Az is épp elég rossz, amikor hétköznapra esik az első pár nap, és végig dolgozni kell, a franc akar ilyenkor még szexelni is...
2011. ápr. 18. 15:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom nekem az a véleményem hogy oké persze odateszek 1 töröközőt.. deh b*szkii az hogy tisztavér legyen minden.. egyszerűen undorítónak tartom.. :/
2011. ápr. 18. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi nem csináljuk olyankor, nem kockáztatok fertőzésveszélyt, ugyanis szeretnék később gyereket. Felőlem amúgy mindenki azt csinál, amit akar.
2011. ápr. 18. 15:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!