Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hab és buborék az ondóm fele. Nagyon megijedtem. Mi a baj? Mitől van ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
órákon át izgattam magam, de nem engedtem magam eljutnia csúcsra. Befejeztem, és úgy éreztem h fáj a herém vagy fölötte valami. Ezért arra gondoltam h az előbb vmit rosszul csináltam és ezért jobb lenne ha elélveznék. Tényleg jobb lett, elmúlt a fájdalom, de az ondóm fele ilyen habos volt.még soha nem volt ilyenem, minden rendben van a szexuális életemmel. nagyon ritkán nyúlok magamhoz, amikor lányok kényeztetnek vagy én magamat akkor sem fordult elő hasonló. akivel történt ilyesmi írjon pls.2011. ápr. 18. 13:24
1/6 anonim válasza:
nincs semmi gond, ez azért van, mert túl sokáig csináltad, és az utolsó pillanatban leálltál, ez ilyenkor így van
2/6 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam. :) bár mindig fáj egy picit.
egyébként mitől lehet az, h egyre többször szeretném egyedül csinálni? nem bírom megállni :S pedig fullos csajokkal járok össze. és mégis gyakran egyedül akarom.
2011. ápr. 18. 13:40
3/6 anonim válasza:
bazzeg minek húzod el órákig? :O
4/6 anonim válasza:
A maszturbálás férfi szemmel nem arról szól, h elhúzzuk sokáig. Én legalább is szeretek gyorsan végezni magammal, ha már nincs jobb. :D
5/6 A kérdező kommentje:
azért húztam el sokáig, mert nem akartam elélvezni, csupán hangolódni az estére. Most ebben semmi poén nem lesz: egy szexéhes modell jön hozzám este :D és alig várom már. így gondolom érthető..
2011. ápr. 18. 14:26
6/6 anonim válasza:
Jaj te! Szexéhes, és még modell is...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!