Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyúltatok már fel a bnőtöknek ököllel? Először egy ujj, aztán kettővel :-D
Végén meg már azt veszitek észre, hogy öklötök benne a csajban? :-D Nagyon élvezte
Tapasztalatokat várok, beszámoló...szerintetek akkor nagyon tág a csaj? :-P
utána összeszűkült teljes
25F
még nem ,de olvastam ilyet gykorikérdéseken nagyn kiábrándító.
gondolom ha bennvan a farkama abból egy ilyen csaj nemérezne semmit
pedig élvezte és sikongatott, majdnem orgazmusa lett tőle!
3 hete próbáltuk ki, utána beraktam neki és csak kicsit volt tágabb!
jujj én olyan szűk vagyok hogy két ujj is sok.....
Jó tág ehet.....azért ez valahol szégyen nem?
(én nem értek hozzá...csak női szemmel)
de össze is tudja úgy szűkíteni, hogy szinte szét robban a f*rkam!
szóval lehet nekem szerencsém vagy egy ilyen lánnyal, 2 éve vagyunk együtt és most volt először ilyen
tudni kell, van bűntudatom is e dolog miatt, de inkább kettős érzés fog el, társadalmi benyomás, stb! Ő nagyon élvezte és ez tetszett nekem, benne volt és benne is lesz, de attól is félek mi lesz ha egyszer elmúlik az, hogy össze tud szűkülni, és, hogy esetleg utána már csak kézzel tudom kielégíteni? Na az gáz! Mindig sikerült sima szexel eljuttatni a csúcsra, mostanság egy "menet" alatt többször is!
És esküszöm úgy összeszűkült utána rá fél percre, hogy észre se vettem a dolgot, hogy mi volt előtte.
A gyerek mikor kijön akkor több biológiai folyamat,is közrejátszik a tágulásban.....
Nem is élvez el tőle sőt......és utána sokáig tág is marad....ezért is vannak az intim-tornák...valakinél műtéti segítség is kell.....
Tehát az teljesen más...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!