Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi prostik. De merre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostik. De merre?

Figyelt kérdés
Rengeteg oldalt tudok, hol lányokhoz lehet menni pénzért, de nem találok olyat, ahol pasik hirdetik, "árulják" magukat. Ti ismertek ilyeneket?
2011. ápr. 18. 02:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van pár hely, ahol a lányok mellett fiúk is vannak... egyébként azért nincsenek annyian, mert ha lány vagy, ha fiú, kb. fél óra összeszedni egy szexpartnert ha fiút keresel, szal nem nagy dolog :)
2011. ápr. 18. 03:13
 2/14 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok kivéve hogy ingyen csinálom csak nem akárkivel. pontosabban nem akármivel:D
2011. ápr. 18. 03:40
 3/14 izsofmate ***** válasza:

ajánlom magamat! ha küldesz képet, lehet ingyen is bevállalom! :-D :-P

Szal van rengeteg oldal és szerintem akármennyi pasit találsz kint az utcán, aki bármikor kapható lenne egy kis hancúrra! :-D

18/F

2011. ápr. 18. 13:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom megtenném-e, igazából a kíváncsiság vezérel,megnézném ezeket a fiúkat, de egy oldalt sem találok. :( Úgy tudom nagyon drágák egyébként, merthogy korlátozott létszámban tudnak csak fogadni egy nap. Fura, erről a témáról valahogy nem hallani annyit mint a női prostikról.:)
2011. ápr. 18. 17:13
 5/14 anonim ***** válasza:
miért fizetnél egy férfinak hogy megdugjon? menj be egy kocsmába, tedd szét a lábad, az egész kocsma végigmegy rajtad INGYEN
2011. ápr. 18. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Én csináltam ilyet egy elég rövid ideig, a jobbak, akik jobb helyen vannak tényleg elég drágák :P Meg ahhoz nem csak az kell, hogy über tested legyen, hanem hogy okos is legyél, meg nagy színész, mert a csajoknak az is fontos :D
2011. ápr. 18. 22:38
 7/14 A kérdező kommentje:
22:34, már leírtam, hogy kíváncsiságból néznék meg egy ilyen oldalt, nem tervezek fizetni a szexért.
2011. ápr. 18. 23:37
 8/14 A kérdező kommentje:
22:38 Tudsz olyan oldalt ahol meg tudod ilyen srácokat nézni? Te pl hol hírdetted magad?
2011. ápr. 18. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Ahol én voltam az már nincs :( Most így hirtelen a rosszlanyok.hu-n néztem ott van pár srác :P Biszexek is heterók ahogy nézem elég vegyes szal vannak akik nagyon ott vannak de vannak akik (szerintem) azért egy jobb helyre nem kerültek volna be...

Rohadt jól lehet vele amúgy keresni, ha jó helyen vagy (pláne ha fiúkat is bevállal vki :P) csak azért fiúként sem egyszerű ezt elfogadni hosszútávon, hogy ezt csinálod. Nekem legalább is nem ment, nem akartam beleragadni, léptem az első adandó alkalommal :P

2011. ápr. 18. 23:54
 10/14 anonim ***** válasza:
meg nekem más probléma is volt, a korommal, mert elvileg még nem csinálhattam volna XD na mindegy szal vannak azért fiúk is, nem olyan nehéz megtalálni őket :D
2011. ápr. 18. 23:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!