Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább szex nélkül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább szex nélkül, ártok magamnak, ha elmegyek egy prostihoz?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, soha még csak barátnőm se volt, nem azért, mert ronda vagyok, hanem mert otthon ülős típus vagyok, nem sok helyre járok.
2011. ápr. 17. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ahhoz hogy prostihoz menny kikell menned az utcára!!!!!!! :OOO ne tedd ki magad ilyen veszélynek xDDD

najó komlyak legyünk ne prostihoz menny hanem 1 normális lányhoz és ne ülj állandóan otthon

2011. ápr. 17. 23:45
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Na ezt figyuzd 20 éves vagyok én is fél éve van barátnőm ő is 20 és még mindig nem feküdtünk le pedig már nagyon akarom de nem szeretném erőltetni.

Egyébként ártani nem árthat magadnak ha gumival csinálod és a guminak nem lesz baja de tudod az ne ugyan az nem arra megy hogy érzések legyenek a dologban hanem élvezz minél előbb el ha 2 perc akkor annyi.

A szex azért legyen ennél több sztem. Főleg az első majd ha öreg és csúnya leszel és nem lesz senkid, akkor menj ilyenekhez.

2011. ápr. 17. 23:47
 3/15 anonim válasza:
90%

Miért szeretnél prostihoz menni?

Annyira visszataszító vagy,hogy nincs nő,akinek bejönnél?Vagy mi a baj?

Ha nincs veled semmi probléma..akkor lehet,hogy tudok segíteni rajtad.;)

2011. ápr. 17. 23:47
 4/15 anonim ***** válasza:
2 dik vagyok és még én sem feküdtem le senkivel:S
2011. ápr. 17. 23:48
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

Baz, és ahelyett, hogy elmennél társaságba, inkább "ha már kimozdulsz" mész egy prostihoz? Hát cseszd, akkor tedd. Ha neked ez így egyszerűbb...

Egyébként szerintem a férfiaknál is számít az első együttlét, akármennyire is nem téma ez, csak a lányok kapcsán. Szóval ha máshogy nem is, lelkileg biztos nem tenne jót, ha egy hivatásossal vesztenéd el.

De basszus, amúgy hogy jut ez embereknek eszébe? Nekem még csak úgy szimplán szexhiány idején se jut eszembe egy prosti, méghogy azzal legyen az első...

2011. ápr. 17. 23:48
 6/15 A kérdező kommentje:

Én komolyan nem tudom, hogy kell elmenni valahová és csak úgy spontán ismerkedni. A barátaim is olyanok, mint én, soha nem járunk sehová, max. uszodába és egyikük se menne el diszkóba, vagy hasonló szórakozóhelyre.

Akkor hogy? Sétáljak be egy diszkóba este 9-kor? És hogyan tovább? Ott baráti társaságok vannak, nem mehetek csak úgy oda hozzájuk.

2011. ápr. 17. 23:51
 7/15 anonim válasza:

Én ugyanígy vagyok..csak lány verzióban.:)

Mondjuk én járok bulizni,de a páwa-féle srácok már unalmasak.

Nincs kedved felvenni msn-re?:)

2011. ápr. 17. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Néha ha rohadt kanos vagyok nekem is eszembe jut a prosti, de mivel egy szexpartnert simán össze lehet szedni pár óra alatt... hát vágod :D Azért egy átlag csajban, bármennyire is ribanc, mégsem járt annyi f@sz, mint egy prostiban. És még fizetni sem kell érte :D

23/F

2011. ápr. 18. 00:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát te lehet, hogy össze tudsz szedni, de én nem. Nem mindenki olyan jellem :P
2011. ápr. 18. 00:19
 10/15 anonim ***** válasza:

00.17

Na látod, ez a ti bajotok! Azt hiszitek, hogy mert nektek megy, már mindnekinek megy a szexpartner-szerzés. Ha így lenne, nem is menne senki prostihoz. Elég megalázó, ha fizetned kell a szexért.

Amúgy meg én is gondolkozom rajta. Több éve nem szexeltem már, lassan azt is elfelejtem, milyen egy női test érzése.Szóval Kérdező, nem vagy egyedül!

2011. ápr. 18. 00:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!