Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól meleg leszek, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól meleg leszek, hogyha hagyom hogy egy fiú leszopjon, de semmi más?

Figyelt kérdés
Ugyanis sokan írják meg mondják hogy a fiúk jobban szopnak, és kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek.
2011. ápr. 17. 22:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Én neurobiológusnak tanulok és megértelek, de te a szerelmet hoztad össze a fiú fiú orállal. Ez tök helytelen egyenlőség.

Az igaz ha fel van izgulva az ember intenzívebb az élmény, de sztem te is tanultad vagy észrevetted, hogy mennyi minden miatt tudnak felizgulni az emberek.

A másik, hogy rengeteg kapcsolat nem szerelmen hanem tetszésen múlik, szóval ez a szerelmes vonzásos hülyeség sajnos nagyon ritkán van. Én rengetegszer hallom, hogy kielégítetlenek az ismerőseim sőt én is ezt érzem néha.

Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy lehet hogy jobban és intenzívebben tudja csinálni egy srác másik srácnak. Ez nem százas de ez lehet.

A szenzuális érzés gyakran az örömmel párosodik és ha azt egy fiú is elő tudja hozni egy másikból( persze nem gondolok melegségre, hanem egyszerű kielégülési vágyra) akkor miért ne lenne az is intenzív....

2011. ápr. 18. 00:11
 22/41 szamo77d ***** válasza:

Ha csak egyszer történik meg, és nem lesz folytatás, nem

vagy meleg. Kipróbáltad ezt is és kész. De kérlek, folyt.

köv. ne legyen a dologból. Inkább nézz szét a lányok között!

2011. ápr. 18. 05:24
 23/41 anonim ***** válasza:

Am ha tényleg kíváncsi vagy rá dobhatnál egy privit :D

17 bi F

2011. ápr. 18. 09:07
 24/41 BloodDog válasza:
Már meleg vagy, ha ezt komolyan kérdezed.
2011. ápr. 18. 11:35
 25/41 anonim ***** válasza:
fake XDDDD
2011. ápr. 18. 15:25
 26/41 anonim ***** válasza:
Nem leszel meleg! Igaz hogy sokan azt mondják az azonos neműek sokkal jobban tudják mi a jó egymásnak... Ebben van is valami és ne mondjátok hogy nincs! Csak akkor próbáld ki ha felizgat a másik fél és garantáltan egy jó élményben lesz részed! De ezt úgyis érezni fogod. Lehet ha élesbe menne undorodnál ettől az egésztől..
2011. ápr. 18. 15:42
 27/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől, és köszönöm külön a szakembereknek is:)
2011. ápr. 18. 20:15
 28/41 A kérdező kommentje:
Am dobtam privit, de nem ígérek semmit...
2011. ápr. 18. 21:23
 29/41 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz: igen, meleg vagy, ha arról álmodozol, hogy egy férfi szexuálisan izgat, vagy legalább is bi.
2011. ápr. 19. 23:59
 30/41 anonim ***** válasza:
82%

Azt, hogy a fiúk jobban szopnak nyilván a mocskos b.zik állítják, mert egy normális heteró férfit nem szop le egy másik és azt sem hagyja, hogy őt leszopják.

De látom nagyon terjed ez a liberális életfelfogás, miszerint menő az, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Persze nem mindig ilyen nyíltan terjesztik, hanem azt mondják, hogy ez csak kíváncsiság és nincs ebben semmi rossz. De igen is van. Normális ember még a gondolatától is undorodik, hogy egy vele azonos neművel folytasson orális szexet. De aki ezen elgondolkozik, sőt komolyan fontolóra veszi ill. az ilyen oldalakon kér erkölcsi támogatást, vagy megerősítést, az nem is lehet normális. Nyugodtan szopasd le magad egy másik sráccal, de utána ne merd magad heterónak nevezni és szerezz be egy szivárványos zászlót, mert szükséged lesz rá.

2011. ápr. 20. 01:19
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!