Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori eset az hogy egy lány nem szereti ha orálisan kényeztetik?
Általában önértékelési zavarra vezethető vissza, szóval a lány nincs megelégedve a testével, azt hiszi nem elég jó neked, stb.
Ha nem engedi csinálni, akkor hiába csinálja amúgy jól a másik, mert nem tudja csinálni.
Amúgy nem tudom, talán mondd neki hogy csak most az egyszer, de legalább próbálja ki, aztán ha nem, soha többé.
Mondd hogy érezted a puncija illatát és reméled hogy az íze is legalább olyan jó.
Ha undorítónak tartja az orális szexet, nem fogja hagyni, se csinálni, hacsak kényszerből nem teszi. Ilyesmi kényszer lehet az attól való félelem, hogy a párja el fogja hagyni, vagy ha a párja mondja ki konkrétan, ha nincs orális szex, nincs kapcsolat sem, és inkább belemegy. Ott azonban inkább a férfi akarja a nő fejét lenyomni...
Viszont ha az egyik fél csinálja, a másik is kötelességének érzi. Sokszor látok kérdéseket, amelyekben a párok egyik fele azt írja, ő is csinálja a párjának, (a párja sem csokiízű) a másik fél ezzel ellentétben nem akarja viszonozni a kényeztetést, és ez bosszantja őket. Újabb konfliktushelyzet.
Semmi köze ennek az önértékeléshez. Ha jószántából nem megy bele, ne puhítgasd. Mert ahogy írod "rávenni" tehát te gyakorolnál nyomást felette, egy olyan dologban, amit ő nem akar amúgy.
Szerintem van köze az önértékeléshez, mert ezek a lányok azt hiszik, hogy nem jó ízű, illatú ott nekik.
Tény, hogy furcsa az az íz, illat. Mint ahogy a fiúké is.
Szerintem a legtöbb lány, aki elkezdi a szexet, ezen parázik, nála még biztos nem múlt el ez.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!