Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodás az orális szextől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodás az orális szextől?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már csináltunk orális szexet. Eleinte szerette csinálni nekem, direkt megkérdeztem, azt mondta, hogy ő is élvezi. Aztán, egy bizonyos időpont után azt mondta, hogy hirtelen olyan furcsa lett neki az egész. Mi lehet ennek az oka? Mitől mehetett el tőle a kedve? Ötletek? Esetleg lelki dolog állhat emögött? Vagy van olyan dolog, amit nem vettem észre, de segített neki megutálni ezt a dolgot?
2011. ápr. 17. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az én pasim farkán mindig kicsi wc-papír darabok voltak, na az úgy el tudta venni a kedvem h hűű... Szegény jót akart, mert mindig megmosta a farkát pisilés után, csak hát nem wc papírral kellett volna megtörölnie. Megbeszéltük, törölközőt használ és minden okés. Egyébként lehet hogy túl mélyre nyomod neki, vagy büdös vagy, stb... Beszéljétek meg
2011. ápr. 17. 22:18
 2/13 szamo77d ***** válasza:

Te ugyanolyan lelkesen részt vettél az orálban, mint az-

előtt? Nem megbántani akarlak, de figyeltél arra, hogy

max tiszta légy ott lenn? Ha a kis és nagyajkak között le-

rakódik a faggyúszerű váladék, annak olyan szaga van, hogy nem lehet kibírni! Volt egy bnőm, neki volt ez így,

de már egy méterről éreztem! Nem tudtam kinyalni! Undorító volt! Nem szóltam semmit, nem akartam megbántani, de én azt a büdös, távolról érezhető szagú

puncit nem bírtam kinyalni!

2011. ápr. 17. 22:30
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nemtudom, nemvettem észre hogy bármi változot volna, de megbeszéltük, hogy majd még megpróbáljuk hogy még mindig rossz vagy nem. előtte nagyon odafigyelek majd. nagyon köszönöm
2011. ápr. 17. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Vagy lelki oka lehet annak, hogy most már nem szereti csinálni (pl.: esetleg szóltál olyat, amin kiakadt, és nem osztotta meg Veled, de azért befolyásolja), vagy máshogy érsz Hozzá, amit Te nem veszel észre, de Ő igen.

Ha a tisztaság, higénia rendben van, akkor nem hiszem, hogy undorítónak találná ez miatt.

A legjobb lenne, amit a wc papíros hozzászóló is tett, üljetek le és beszéljétek meg. Ők is ezt tették, és lásd, áttértek a törölközőre. Már nincs ilyen gondjuk.

A legjobban a barátnőd tudná megmondani, hogy mi a gondja, miért undorodott meg, miért nem szereti már úgy csinálni Neked.

Az egyenesség a legegyszerűbb. Persze, van, amikor női illetve a férfi praktikákat be kell vetni, hogy ne bántsd meg a másikat, de ez nem ez a helyzet, szerintem.

Kérdezz rá egyszerűen, de ne úgy, hogy ba...ogatásnak érezze, mert azzal nem segítesz.

Sok sikert és sok boldogságot!

H.

2011. ápr. 20. 12:01
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. ápr. 20. 12:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyeljetek a tisztaságra. Ha olyasmit akarunk, akkor a párommal, mindig előtte lefürdünk, elég kényesek vagyunk ilyesmire. Nem csak higéniai, de egészségügyi kérdés is:-)
2011. ápr. 20. 12:25
 7/13 anonim válasza:

lehet, hogy csak "besokallt"

Jó, nem jó azért kell a változatosság. Magamról tudom én is "megundorodtam" ettől mikor a volt párom 'úton útfélen' ezt kérte tőlem.

Legjobb, ha nyíltan megkérded és megbeszélitek

2011. ápr. 20. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
A páromnak is van h. a nap végére már minden féle van a péniszén.Szőrszállak, az izzadságtól rátapadt szöszmöszök.Akkor általában elküldöm ,h.mossa meg.Nem lehet h. a párod látott vmi filmet ahol nem túl erotikusan csinálták hanem megalázóan?Mert az elveheti a nő kedvét,vagy lehet hallott vmi hülyeséget.De az ilehet h. nem izlik neki a végeredmény(bár attól még nem muszáj szájba élvezni...
2011. ápr. 20. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azt hitte, hogy ha kipróbáljátok akkor többet nem kéred. Vagy telebeszélte a fejét valamelyik barátnője.

A nő kedve amúgy a Hold állásától, a széljárásól és még a BUX indextől is függ. Kérdezd meg tőle, talán elmondja.

2011. ápr. 20. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Van erre egy általánosan érvényes magyarázat is.

A kapcsolatok elején minden nő "imádja" az orális szexet, egészen addig, amíg a pasit meg nem fogták.

Ezután nagyon gyakori, hogy ez megváltozik, de erre a változásra nem tudnak igazán érthető okot mondani.

Ha a higiéniával nincs baj, vagy nem tettél vele olyat, ami nem esett jól neki, akkor sajna esélyes, hogy a fenti képlettel állsz szemben, azaz eleinte sem volt oda a szopásért, de erőt vett magán.

2011. ápr. 20. 16:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!