Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem nyelitek le?
Te sem nyeled le a fogkrémet mégis a szádban van már nem?Miért köpöd ki?Hogyha már úgyis ott van miért lenne rosszabb?
Kóstold meg az ondót utána kérdezz ilyet....
megkóstoltam.nem haltam bele.lenyeltem.bnőm azt mondta ha lenyelem utána ő is lefogja.
és a fogkrémet azért nem nyeled le mert a sok fluor nem egészséges többek között.
Kóstold meg az ondódat, én is ezt mondom.
Sok "okostól " hallottam olyat, hogy ha nem nyeli le akkor nem szereti a srácot meg hogy undorodik tőle... Ekkora ostobaságot én még életemben nem hallottam. Lehet, hogy nem tetszik az íze vagy lehet, hogy furcsa az állaga és ezért nem nyeli le. Ha szeretnéd, akkor tök mindegy lenne, hogy lenyeli- e vagy sem hiszen elfogadod a döntését. Így kéne lennie.
már írta hogy megkóstolta.
ez nem jött be, előző válaszadók. más kifogás kell.
Azt a válaszomat akkor írtam mikor még ő nem írt semmit szóval nem láttam,hogy ő is írta, hogy megkóstolta...
Nem mindegy? MIért olyan fontos ez? Ha nem akarja lenyelni akkor nem. Örülj neki, hogy kényeztet téged orálisan és a szádba engedi hogy menjen. Ez miért olyan kevés? Sok lány még az orált sem teszi meg nem hogy még azt, hogy a szájába élvezhessenek. Előbb elégedj meg a "kisebb" dolgokkal(már akinek ez kicsi dolog) aztán érdemled a 'nagyobb dolgokat.'
Ha meg nem akarja lenyelni, akkor meg felesleges erőltetni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!