Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér vazelint anális szexhez próbáltátok már? Milyen véleménnyel vagytok róla?
És voltatok már együtt? Vagy még nem próbáltátok vazelinnel, csak síkosítóval, vagy miért kérdezed ezt itt?
Egyébként ha már így felvállalod... -tudnál nekem válaszolni, hogy tulajdonképpen mit élvez egy passzív meleg a közösülésen?
Amennyire tudom, a fehér vazelint savazással állítják elő a sárgából, talán ezért is csípte valamelyik válaszolót.Magyarán: Rokonszenvesebb kinézete ellenére nem biztos, hogy tisztább vagy emberbarátibb, mint a sárga.
Én történetesen nem vagyok meleg, de bizonyos kórházi tapasztalataim alapján valószínűleg be fog válni... Mindenesetre vastagon kenjétek, sokkal többet, mintha gélt használnátok. Utána meg jó sok nehezen lemosható zsírtól kell megszabadulnotok. Lehet, hogy inkább valami olcsó kozmetikai krém jobban beválna?
A vazelin szokásos tubustól talán fél kilós tégelyig is kapható, az árát nem tudom, de a gélekhez képest biztos, hogy olcsó. Meg szokás említeni, hogy megtámadhatja a gumit -- ennek ellenére, amíg nem létezett más, jól bevált valaha.
Kedves kettővel előttem szóló!
Irigykedel? A tónusból úgy sejteném, hogy te is férfi vagy, de akkor miért b.szogatod a fiúkat?
Ha meg mégis inkább a lányokat szereted, örülj, hogy ketten előreengedtek a sorban.
;)
Na, megint én vagyok aki a passzív fél élvezetét kérdezte. Tizen évesen passzív voltál, mostanra aktivizáltad magad? -ez érdekesen hangzik így elsőre, bár én apszolutt nem értek a melegekhez, viszont az biztos, hogy sosem tudtam elképzelni, valaki hogy marad férfi passzívként. Tehát én a passzívokat tipikus lányos fiúknak képzeltem, és valamiért úgy gondolom, hogy akiken úgymond nem lehet annyira észrevenni, hogy melegek, azok az aktívok, és ez valahogy úgy van, hogy a passzív fél minden téren a nő a kapcsolatban. Viszont annyi még is csak igaz ebből, hogy kapcsolaton belül állandó szerepek vannak. Amúgy az is érdekes, hogy hogy kezdik a melegek az ismerkedést. Azaz mi heterok ismerkedünk, és jó esetben nyílvánvaló, hogy ki kit... :) Na, és ugye normális esetben nem azzal kezdik az emberek az ismerkedést, hogy te mit szeretsz a szexben. Nállatok viszont kellemetlen helyzetek adódhatnak abból, ha pl hogy néhány randi után kiderül, hogy mind két fél "farkalni" akar, vagy mind kettő "lány" akar lenni.
üdv, 24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!