Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fehér vazelint anális szexhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehér vazelint anális szexhez próbáltátok már? Milyen véleménnyel vagytok róla?

Figyelt kérdés
Milyen kiszerelésben kapható és mennyiben kerül?
2011. ápr. 17. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És voltatok már együtt? Vagy még nem próbáltátok vazelinnel, csak síkosítóval, vagy miért kérdezed ezt itt?

Egyébként ha már így felvállalod... -tudnál nekem válaszolni, hogy tulajdonképpen mit élvez egy passzív meleg a közösülésen?

2011. ápr. 24. 00:11
 12/20 A kérdező kommentje:
1,5 éve együtt vagyunk. Eddig síkosítóval csináltuk, viszont hihetetlen pénzeket el lehet költeni síkosítóra, ezért gondoltunk rá, hogy egy olcsóbb szerhez folyamodunk, s ha beválik, áttérünk rá. A passzív srácok azt élvezik az anális szexben, hogy az aktív srác a prosztatájukat izgatja egy intenzívebb lökéssel. Van aki a fölé-alárendeltségi viszonyt élvezi igazán. Tudom, mert tizenévesen passzív voltam. Jelenleg én vagyok az aktív fél ebben a párkapcsolatban.
2011. ápr. 24. 00:16
 13/20 tabaki ***** válasza:

Amennyire tudom, a fehér vazelint savazással állítják elő a sárgából, talán ezért is csípte valamelyik válaszolót.Magyarán: Rokonszenvesebb kinézete ellenére nem biztos, hogy tisztább vagy emberbarátibb, mint a sárga.

Én történetesen nem vagyok meleg, de bizonyos kórházi tapasztalataim alapján valószínűleg be fog válni... Mindenesetre vastagon kenjétek, sokkal többet, mintha gélt használnátok. Utána meg jó sok nehezen lemosható zsírtól kell megszabadulnotok. Lehet, hogy inkább valami olcsó kozmetikai krém jobban beválna?

A vazelin szokásos tubustól talán fél kilós tégelyig is kapható, az árát nem tudom, de a gélekhez képest biztos, hogy olcsó. Meg szokás említeni, hogy megtámadhatja a gumit -- ennek ellenére, amíg nem létezett más, jól bevált valaha.

2011. ápr. 24. 04:01
 14/20 anonim válasza:
Vizes alapú síkosítót használj.
2011. ápr. 24. 04:26
 15/20 A kérdező kommentje:
A víz alapú síkosító nagyon hamar kiszárad. A szilikon-alapút szeretjük. Pjur a kedvenc, viszont egy fél fizetés rámehet a rendszeres használatára. :)
2011. ápr. 24. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda? Férfiak vagytok mind a ketten ? Na menyetek a p*csába!
2011. ápr. 24. 11:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Fiúk vagyunk mind a ketten és jól vagyunk, köszönjük.
2011. ápr. 24. 11:09
 18/20 tabaki ***** válasza:

Kedves kettővel előttem szóló!

Irigykedel? A tónusból úgy sejteném, hogy te is férfi vagy, de akkor miért b.szogatod a fiúkat?

Ha meg mégis inkább a lányokat szereted, örülj, hogy ketten előreengedtek a sorban.

;)

2011. ápr. 26. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Na, megint én vagyok aki a passzív fél élvezetét kérdezte. Tizen évesen passzív voltál, mostanra aktivizáltad magad? -ez érdekesen hangzik így elsőre, bár én apszolutt nem értek a melegekhez, viszont az biztos, hogy sosem tudtam elképzelni, valaki hogy marad férfi passzívként. Tehát én a passzívokat tipikus lányos fiúknak képzeltem, és valamiért úgy gondolom, hogy akiken úgymond nem lehet annyira észrevenni, hogy melegek, azok az aktívok, és ez valahogy úgy van, hogy a passzív fél minden téren a nő a kapcsolatban. Viszont annyi még is csak igaz ebből, hogy kapcsolaton belül állandó szerepek vannak. Amúgy az is érdekes, hogy hogy kezdik a melegek az ismerkedést. Azaz mi heterok ismerkedünk, és jó esetben nyílvánvaló, hogy ki kit... :) Na, és ugye normális esetben nem azzal kezdik az emberek az ismerkedést, hogy te mit szeretsz a szexben. Nállatok viszont kellemetlen helyzetek adódhatnak abból, ha pl hogy néhány randi után kiderül, hogy mind két fél "farkalni" akar, vagy mind kettő "lány" akar lenni.

üdv, 24/f

2011. ápr. 26. 22:08
 20/20 A kérdező kommentje:
22:08, egy meleg, vagy biszexuális hirdetés általában tartalmazza azokat az alap dolgokat, amelyek elengedhetetlenül fontosak az ismerkedés céljából. Első sorban azt, hogy a hirdetés feladója aktív, vagy passzív szerepet tölt-e be, s nyilván ezen szerep ellenkezőjét képviselő fiút/férfit keres. Nagyon sok múlik az emberek gondolkodásán, mert ha valaki komolyan gondol egy kapcsolatot, akkor aktív és passzív is tud lenni, s ha tetszik neki a leendő vagy jövendőbeli partnere, akkor ezt szívesen meg is teszi.
2011. ápr. 27. 23:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!