Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szoktátok érezni, ha valaki arra gondol veletek kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Miből látszik?2011. ápr. 17. 19:29
1/4 anonim válasza:
Nem lehet elmagyarázni, valahogy ki lehet olvasni a szeméből. Persze ha odamegy és úgy fog meg az egyértelmű, és ismeretlenül meglehetősen pofátlan is, de aki nem csak rád néz, abból is le lehet vonni, hogy pozitívan gondol rád és látszik hogy miért figyelt fel rád. Szóval észre fogod venni.
Ne haragudj jobban nem tudom leírni.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy videót nem lehetne linkelni?Amúgy köszi a választ.
2011. ápr. 17. 19:55
3/4 anonim válasza:
Milyen videót? Ilyet senki sem vesz fel.
4/4 anonim válasza:
igen én akkor huncutul mosolygok meg látszik a szememen is hogy lejátszottam egy numerát az illetővel :D és akkor cska krédezi hogy na mi az? én emg vigyroogva ááá semmi :P :D
L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!