Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csupaszra borotvált pénisz kívánatosabb orálhoz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 19:25
11/16 anonim válasza:
hát én jobban szeretem ha csupasz,meg rövid szőrrel is kipróbáltam,de nem tudok mit mondani mindegyik kérdés nélkül bekapta így is úgy is.
24/ff
12/16 anonim válasza:
Logikusan gondolkozva szopásnál ez azért kevésbé kardinális kérdés. Hiszen ami a szájba kerül, a pénisz maga nem szőrös, csak a tövénél. Fordítva ez már nem mondható, a női szeméremdombból a kritikus rész nem emelkedik ki 15-18, vagy még több centire.
Szóval a praktikus szempontok itt sokkal kevésbé játszanak. Esztétikai szempontból pedig egy csupasz testű férfi sokszor éppen hogy kevésbé vonzó egy nő számára, mint egy szőrös, férfias.
13/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a majomszabásúak... A hátszőr ami a leginkább taszít. Odalent nekem megfelel ha fél centisre vágja a szőrzetet.
14/16 anonim válasza:
csupasz a jobb,és sztem igényesebb is
15/16 anonim válasza:
okés hogy igényesebbnek tűnik .mondjuk a sünisnél minden jobb >.>
16/16 anonim válasza:
Férfi vagyok, és ahány lánnyal volt eddig dolgom, mind azt szerette mikor nem is teljesen csupasz, és nem is Tiszta szőr.. mert az már undorító, és kiábrándító! mikor pár mm van rajta, max 5mm.. utána már elég vissza taszító.. Persze ezt azért mondom, mert nem szeretem ha nekem a brémen hosszú a szőr.. de ízlések és pofonok mindenkinek más tetszik.. ::)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!