Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen ha nyalnak és milyen ha lány nyal? Jó érzés milyen a szájízed utána? És hogyan szoktátok csinálni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 19:17
1/5 anonim válasza:
Ez egy ilyen nap, minden kérdés arról szól, hogy milyen lány lánnyal dolog....Ha nyalnak jó, ha lány érzéki, a szájíz pina ízű, és játékos érzékiséggel csinálják, ahogy egy pasi nem tudja. Szóval nem kell lánynak lenni ahhoz, hogy a válaszokat meg lehessen fogalmazni, csak használni kell a fantáziát.
2/5 anonim válasza:
Az elsőnek.
Honnan vetted ezt hogy 1 férfi nem tud "játékos érzékiséggel " nyalni? Ha te nem tudsz akkor még más nevében nyilatkozz!!
Köszi.
3/5 anonim válasza:
nekem csak az ánuszomat szokták nyalogatni, vagy én másét, szerintem frenetikus, és Isteni!
SP voltam sziasztok!
4/5 anonim válasza:
Második, szerintem is igaza van az elsőnek, mert egy nő átélte azt amit nyújt a másiknak, és így az egésznek van egy teljesen más jelege. Nem kell egyből piszkálni őt. Hátha még nálad is jobb.
20 L BI
5/5 anonim válasza:
de igenis a férfiak is tudják azt amit egy nő.Meg ha nő nyalja azt nem is élvezném csak egyszerűen a hányás kerülgetne ezért ez ki van zárva:D
Ha barátom csinálja az jó érzés:D nagyon is :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!