Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk, lanyok! Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lanyok! Szerintetek atlag alatti peniszmerettel is lehet egy ferfi jo szereto?

Figyelt kérdés

Atlag alatti (akar hosszra, akar vastagsagra) penisszel is lehet jo szereto egy ferfi? Ugyanolyan magabiztosan csajozhat, ismerkedhet, vagy azert jobb, ha ovatos, mert esetleg erhetik kellemetlen elmenyek a meret miatt (mondjuk kinevetik, fakepnel hagyjak, elterjed a hire, ilyesmikre gondolok)?

Lanyok, szamotokra mik azok az ismervek, amik jo szeretove tesznek egy ferfit, mi az, amit elvartok tole es mi az, ami miatt esetleg hianyerzetetek tamad a szex teren (sajat tapasztalatokat is irhattok az eddigi szerelmeitek, kapcsolataitok alapjan)?

2011. ápr. 17. 19:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Igen,szerintem bárki lehet jó szerető,aki kellőképpen odafigyel a partnerére és nem a saját érdekeit nézi.
2011. ápr. 17. 19:07
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
az átlag azért átlag, mert az a jó és normális :)
2011. ápr. 17. 21:38
 3/16 eperke2 ***** válasza:
88%
Leírom a történetem:Nem sok pasim volt életemben(4)Az élettársammal 8évig voltunk együtt.Átlagosnak mondható mérettel rendelkezik(17-18cm)Nem mondhatnám,hogy jó volt vele a szex,mindig fájt,feszített...Arra gondoltam biztos bennem van a hiba:túl szűk vagyok,nem nedvesedek..Vége lett.Másfél év után kezdtem Párt keresni,összejöttem egy nálam 10évvel idősebb(40éves)pasival.Nem vagyok híve az első alkalom utáni szexnek,de kivoltam már.Így első randi,beszélgetés,fel a Pasihoz...Alakultak a dolgok.Aztán jött a "sokk"...Mikor kezembe került a "szerszám"?Én még ekkorával nem találkoztam..Picikével.Abba is maradt a dolog,másnap üzentem:inkább ne erőltessük.De az igazi okot nem írtam meg!(bunkó nem vagyok)Pár nap múlva megkeresett,találkoztunk újra.Azóta együtt vagyunk....K.b 2-3 együttlét után,nem is számítottam rá:átélhettem a hüvelyi orgazmust!soha nem volt még ilyenben részem..Azóta is nagyon jó vele,minden.Megbántam,hogy elsőre ítélkeztem.Hát röviden ennyi a történetem.remélem segített...
2011. ápr. 17. 22:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen, az a lényeg, hogy jól tudj bánni vele;)
2011. ápr. 19. 21:14
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
:DDDD 17-18 cm az nagy nem átlag szerinted miért fájt meg feszített?
2011. ápr. 19. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:

Mindenki tolja itt a maszlagot. Én is azt hittem eddig, hogy a méret nem számít, és azzal nyugtattam magam, amit olvastam. De ez baromira nem így van, ahogy sokan írják.

Igazából az egész attól függ, hogy komoly-e a kapcsolat, normális lánnyal jöttél-e össze, és hogy mindketten szeretitek-e egymást, mert az egész úgyis agyban dől el.

Ha egy olyan lánnyal kezdesz, aki a belsődet szereti, akkor lényegében teljesen mindegy mid van. Ha olyannal, aki szexmániás (igen, vannak ilyen lányok (tapasztalat)), nos azoknál szinte esélyed sincs. Azt nem mondom, hogy kinevetnek, de hogy nem fogja őket egy esetleges alkalmi kapcsolat során lázba hozni a méreted, az is biztos.

Ha a véleményemet kéred, akkor biztosan vannak kivételek - nem általánosítok - de szerintem a lányok több mint 50%-a biztos vagyok benne hogy átlagon felüli vastagságot és hosszúságot választana.

19/F (15-16cm)

2011. ápr. 19. 21:42
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha nincs extra vonzódás vagy szerelem, akkor számít a méret. 7 évig éltem együtt a volt férjemmel, aki túl nagy volt nekem, és mégis szerettem őt, megoldottuk.

Utána lett egy hapsim, akivel iszonyúan bejöttünk egymásnak, csak úgy szikrázott folyton a levegő körülöttünk, de nagyon meglepődtem, amikor először vettem a kezembe...nagyon kicsinek tűnt...megoldottuk...visszasírom a mai napig...

A mostani párom a pont kényelmes méret kategória :-) de igazából tényleg az akarás és a technika a fontosabb.

2011. ápr. 19. 21:56
 8/16 eperke2 ***** válasza:
59%
21:42-nek.Ebben igazat adok neked:azért a nagytöbbség igenis a mérettel foglalkozik elsőre.Én is úgy gondoltam,hogy egy 13-14cm-el mihez kezdenék?És abban is igazat adok,hogy minden az agyban dől el.Sajnos elsőre engem "taszított",hogy olyan picike.Aztán többszöri találkozás(semmi szex)után,magát a Pasit jobban megismertem,megkedveltem,sőt mára már mondhatom,hogy szerelmes is lettem belé,és ezek után már nem zavar,nem kellemetlen vele kapcsolatban semmi.Nagyon is jó vele a szex!Nem gondoltam volna róla:-)(6hónapja vagyunk együtt,és hosszútávra tervezem)
2011. ápr. 19. 22:59
 9/16 páff.. ***** válasza:
ez a kérdés olyan mintha egy robot írta volna!:D de kajak:DDD
2012. júl. 12. 00:21
 10/16 anonim ***** válasza:
mar hogyne szamitana a meret! sem a tul kicsi, sem a tul nagy nem jo, hiaba vagy akrobata az agyban. de nincs gaz, te is fogsz talalni valakit, akinek ugy leszel jo, ahogy vagy!
2012. júl. 13. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!