Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok! Szerintetek atlag alatti peniszmerettel is lehet egy ferfi jo szereto?
Atlag alatti (akar hosszra, akar vastagsagra) penisszel is lehet jo szereto egy ferfi? Ugyanolyan magabiztosan csajozhat, ismerkedhet, vagy azert jobb, ha ovatos, mert esetleg erhetik kellemetlen elmenyek a meret miatt (mondjuk kinevetik, fakepnel hagyjak, elterjed a hire, ilyesmikre gondolok)?
Lanyok, szamotokra mik azok az ismervek, amik jo szeretove tesznek egy ferfit, mi az, amit elvartok tole es mi az, ami miatt esetleg hianyerzetetek tamad a szex teren (sajat tapasztalatokat is irhattok az eddigi szerelmeitek, kapcsolataitok alapjan)?
Mindenki tolja itt a maszlagot. Én is azt hittem eddig, hogy a méret nem számít, és azzal nyugtattam magam, amit olvastam. De ez baromira nem így van, ahogy sokan írják.
Igazából az egész attól függ, hogy komoly-e a kapcsolat, normális lánnyal jöttél-e össze, és hogy mindketten szeretitek-e egymást, mert az egész úgyis agyban dől el.
Ha egy olyan lánnyal kezdesz, aki a belsődet szereti, akkor lényegében teljesen mindegy mid van. Ha olyannal, aki szexmániás (igen, vannak ilyen lányok (tapasztalat)), nos azoknál szinte esélyed sincs. Azt nem mondom, hogy kinevetnek, de hogy nem fogja őket egy esetleges alkalmi kapcsolat során lázba hozni a méreted, az is biztos.
Ha a véleményemet kéred, akkor biztosan vannak kivételek - nem általánosítok - de szerintem a lányok több mint 50%-a biztos vagyok benne hogy átlagon felüli vastagságot és hosszúságot választana.
19/F (15-16cm)
Ha nincs extra vonzódás vagy szerelem, akkor számít a méret. 7 évig éltem együtt a volt férjemmel, aki túl nagy volt nekem, és mégis szerettem őt, megoldottuk.
Utána lett egy hapsim, akivel iszonyúan bejöttünk egymásnak, csak úgy szikrázott folyton a levegő körülöttünk, de nagyon meglepődtem, amikor először vettem a kezembe...nagyon kicsinek tűnt...megoldottuk...visszasírom a mai napig...
A mostani párom a pont kényelmes méret kategória :-) de igazából tényleg az akarás és a technika a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!