Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van, hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy nem tudok mozogni szex közben?

Figyelt kérdés
Mikor szexelek a párommal nem lehet én az aktívabb( pedig én szeret rajta ügyködni),úgy vettem észre az utóbbi időben,és ez nekem nem tetszik,szóval mostanába én vagyok alul és csak tolja ezerel..de nem akarom megbántani,szólni neki hanem szex közben tettekben akarok neki célozgatni de azt hogyan tegyem?Normális válaszokat kérek.
2011. ápr. 17. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Lovaglópóz...akkor kénytelen vagy te (is) mozogni, ott te irányítasz...
2011. ápr. 17. 18:57
 2/7 A kérdező kommentje:
De mostanában mire észrevesz magam már alul vagyok és megy a menet!:-((
2011. ápr. 17. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem tudod normálisan ragzani a magyartot.
2011. ápr. 17. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Én normálisan írtam,észrevettem én is,hogy nincs meg a szó második fele,nemértem miért!
2011. ápr. 17. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Ja persze a kérdésben is meg a hszben is csak a ragok tűntek el, mi? xD
2011. ápr. 17. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Mi bajod van?
2011. ápr. 17. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Az aktívkodás alatt nem csak azt értjük hogy neked kell megdugni minket, hanem van 2 kezed, velük izgasd magad, simogasd a srácot, markold meg fenekét, túrj a hajába, lássa hogy élsz nem csak mint a partravetett hal tátogsz alatta. Add jelét hogy élvezed, ne csak a párnát vagy a takarót lepedőt markolászd. Van két lábad azzal is lehet ám körbefonni minket, megadni a ritmust, mélyebbre vezetni magadban a fiút, ha úgy érzed.

26 ff

2011. ápr. 18. 11:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!