Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A makkomon apró piros pöttyök jelenek meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma reggel felkeltem és pisiltem,ami nagyon csípett.
A barátnőmmel nemi életet élünk,de ő nem tapasztal semmit.
Valaki tudja a megoldást,hogy hogyan tüntethetem el onnét? Vagy csak irritáció?
2011. ápr. 17. 18:35
1/10 anonim válasza:
nekem is volt már, hagyd ki pár napig a szexet mosd meg napjában többször és 1 hét alatt elmúlik... valami gombás fertőzés lehet, talán megfogtad piszkos kézzel vagy nyilvános budiban trónoltál
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a Választ:)
2011. ápr. 17. 18:38
4/10 anonim válasza:
szerintem is gomba lehet, és a barátnőd is figyelje, rajta nem jött e ki, esetleg érdemes neki is megelőzésképp canestent használni. de lehet az alsógatya anyagától is, vagy ha új a mosópor és arra vagy allergiás. barátomnak pl akkor jöttek ki ilyen pöttyök, mikor mentolos tusfürdőt kezdett használni, és már fürdés közben elkezdett csípni neki, és utána pöttyös is lett, kidobta a francba a tusfürdőt, és el is múlt. remélem segítettem:)
5/10 t.n válasza:
100% , hogy gombás fertőzésed van, mindenképp menjen dokihoz a barátnőd, és használjatok valami gombaölőt. neked is kell, különben ide-oda fogjátok passzolgatni egymásnak...a sokszori mosás nem lesz elég.
6/10 anonim válasza:
Szifilisz egy hét mulva már tályogosodni fog,
7/10 A kérdező kommentje:
Persze....
2011. ápr. 17. 19:12
8/10 anonim válasza:
Gombás fertőzés, úgyhogy barátnődet irányítsd dokihoz, aki majd helyrehoz mindkettőtöket!
(most vagyunk túl egy ilyen kellemetlen tapasztalaton)
9/10 anonim válasza:
ne komolytalankodjatok, nincs szükség orvosra ez egy hétköznapi semmiség, egyszerűen ne érintkezzetek amíg el nem múlik mind2töknek... vagy használjatok kotont
10/10 A kérdező kommentje:
Oké,Köszi a hasznos választ:)
2011. ápr. 18. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!