Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a osk csinos csaj nem használja ki a helyzetét? , .
Figyelt kérdés
én 17 éves vagyok.. komolyan non dühít nem vagyok vm szép 2 fiúval voltam eddig együtt akivel nem csak a kezünket fogtuk.. és hát mitne mondjak és egész életembe eltudnám viselni azokat a jó érzéseket
ha én olyan csinos lennék mint pér ismerősöm a gimibe simán ha megtetszene valaki megmondaném neki hogy geyre be a budira egy menetre szünetbe most mondjátok meg nem lenne jó?..
2011. ápr. 17. 17:54
11/19 anonim válasza:
hát ha lány vagy akkor írj egy levelet ^^
12/19 anonim válasza:
hát kislányom..mert az vagy testileg is de pláne szellemileg,menj a tudod hova..szép,hogy 17évesen ez az életcélod.gratulálok anyudnak a neveléshez!
14/19 anonim válasza:
uhuhúúú ezaz! valaki szexelni akar rögtön a nyálcsorgatók itt teremnek "írj rám ;)" "én megduglak" "küldj egy képet" "írj privit". Ehhez csak gratulálni tudok XD
15/19 anonim válasza:
Miért baj ez? Kereslet és kínálat találkozik:P
16/19 anonim válasza:
hát hallod te sem vagy valami nagy észlény .....én is ennyi idős vagyok de ettől függetlenül van annyi eszem h ne legyek egy olcsó k**va .... Miért akarod h csak tárgyként tekintsenek rád , akit akk meg aki csak akar az b*sz meg ? komolyan érdekel h miért ez a véleményed ... én sem vagyok valami szent v ilyesmi de belátom h ráérek még vadulni olyan szinten h mindenkivel meg b*szassam magam nem az az érték h olcsó leszel a fiúk szemében ..
17/19 anonim válasza:
te jó ég ez szánalmas.. majd ha kiélted magad, 1 év múlva olyan kérdésekkel fogsz idejönni hogy "miért nem vesznek komolyan?? :(( " HÁT EZÉRT DRÁGA!! :SS én pl. nem vagyok az osztály "legcsunyábbja" és mégsem akarom úgymond "kihasználni a helyzetem" hogy szépen fogalmazzak,mert nem akarom hogy egy olcsó qvának tartsanak.. én is csak gratulálni fogok.. nem értem miért itt hirdeted magad.. erre vannak külön oldalak is tudod?
18/19 anonim válasza:
Sok okos csaj viszont nagyon is kihasználja, hogy nem csak külseje van.
19/19 Darcy01 válasza:
Hát...erre nehéz mit mondani. Én is kíváncsi lennék a szüleidre, hogy hogy fajulhatnak idáig a dolgok...
Primitív, lelki nyomorék, ami így hirtelen eszembe jut jelzőként rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!