Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy megteszem érzelem nélkül vagy nem lesz köztünk semmi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kiskorú vok, de akibe beleszerettem nagykorú és van barátnője. azt mondta nekem hogy csak érzelem nélkül meg akar dugni. választás elé állított vagy szexelünk avgy nem lesz köztünk semmi amit nem birok ki. mit tegyek?2011. ápr. 17. 17:52
2/13 anonim válasza:
Nehogy elmenjen az eszed! Messzire kerüld el!
4/13 Kései Sirató válasza:
Ha jól értem, csak részéről nincsen érzelem, te beleszerettél. Ez abszolút egyoldalú. Csak megdugna és ennyi. Ez kell neked? Szeress ki belőle!
5/13 anonim válasza:
Azt hiszed, ha megdugna, lenne köztetek valami? Becsüld magad egy kicsit.
6/13 A kérdező kommentje:
nem hiszem h lenne köztünk valami, de csak ijen áron lehetek vele :/
2011. ápr. 17. 18:13
7/13 anonim válasza:
te hülye vagy bmeg... szard le a faszba ne legyél ilyen kőbunkóval, pláne ne egy ilyen basszon meg először... korodat megosztod velünk mellesleg?
8/13 anonim válasza:
Akkor inkább feküdj a küszöbe elé, és vele lehetsz, amíg beléd törli a cipőjét.
9/13 anonim válasza:
Ne dőlj be neki! Hagyd a fenébe!
10/13 A kérdező kommentje:
a korom nem sok :/
2011. ápr. 17. 19:00
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!