Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet akivel kb 7 alkalmon vagyunk túl hogy leszopjon?
Figyelt kérdés
Én mindig mielött elkezdenénk szexelni nyalom egy kicsit. sosem beszéltünk még arról hogy leszop e, de szinte midnent megbeszélünk. nagyon szeretném hoyg leszopjon csak nem tudom hoyg hogyan mondjam meg neki ugy hogy ne sértsem meg és ne legyen cikis helyzet.2011. ápr. 17. 17:36
2/7 anonim válasza:
Kommunikáljatok kedveském! Ha nem mondod, akkor nem is fogja!(ha már magától nem jut eszébe ugyebár...)
3/7 A kérdező kommentje:
De mit mondjak és mikor? szex elött hoyg: -te figyelj már nem akarsz leszopni???
2011. ápr. 17. 17:42
4/7 anonim válasza:
Szűz volt? Nekem is fura volt még az elején, ódzkodtam tőle kicsit, de aztán a barátom kérdezte, hogy nem e akarok kipróbálni, és azóta elég gyakran csinálom neki:)
Amúgy kérdezd meg tőle, hogy mi a véleménye róla, milenne ha megpróbálnátok, nem muszáj csinálni ha nem akarja stb
5/7 anonim válasza:
Elöször én sem akartam leszopni a pasimat(szűz vltam ő volt az első),de aztán rávezetet a dologra és nem tagadom szeretem csinálni,és azóta is vele vagyok már 5éve
22/L
6/7 anonim válasza:
Na ebből látszik, hogy nem tudtok kommunikálni se egymással, de a szex az megy.... :) Lehet pár szex mentes órában akár beszélgetni is, és kulturáltan megkérdezni hogy mi a vélemény erről a dologról! Nehézkes?
7/7 A kérdező kommentje:
Mindent megbeszélünk ;) nem nehézkes. de valahogy ezt nem oylannak érzem és nem akarom elcseszni. Igen ő szűz volt
2011. ápr. 18. 19:56
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!