Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajook! Mivel dobhatnám fel a szexet?
Figyelt kérdés
Megyünk haverokkal és barátommal 3napra kiruccanunk, és általában ugyanazokat a pózokat csináljuk.Szeretnék újítani. Kicsit itókázni fogunk,és olyankor durvábban szeretjük.Adnátok ötleteket?2011. ápr. 17. 16:54
2/11 A kérdező kommentje:
Kötözni is kiszokott, ostor helyett ott a keze:P
2011. ápr. 17. 17:12
4/11 A kérdező kommentje:
Hát az nem nagyon illik a durva szexbe szerintem:/ de azért köszönöm:)
2011. ápr. 17. 17:41
5/11 anonim válasza:
kötözd ki, (kösd be a szemét ha akarod) majd sz.pd le és lovagold meg.
Én ezt csináltam a pasimmal (mintha kicsit megerőszakoltam volna) és imádta! sose tudhatta hol érintem mert be volt kötve a szeme, a keze meg ki volt kötve :D
ha olyan helyre ruccantok ki akkor pedig szex a fürdőkádban vagy medencében vagy szabad ég alatt.
6/11 anonim válasza:
szard tele a képét, a nedűt csemegézd le, azután telekent szarral teli szájjal lovagold meg és úgy nyögj, hogy fröcsögjön a szar. Vagy akár át is adhatod neki a frissen szart szarodat. De még bele is pisilhet a ánusodba. Isteni!
7/11 anonim válasza:
Az elöttem válaszoló kicsit beteges.
Csináljátok más pózokban valami extrémebb helyen.
8/11 vikotrot válasza:
misszionárius póz a csilláron, fejen állva, vízben, ágy alatt, híradó helyett a barátok előtt, futás közben, seperj fel a házban, és közben a haverod..., macska póz,
a fiú legyen széttett lábbal a zsámolyon, és menj oda hozzá, és úgy csináljátok, mintha te dugnád a pasid, viszont a pasidé van benned.(nemtom mennyire érthető az utóbbi)
9/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem értem. :D De remélem nem értettétek félre, hogy a haverok, a barátom és én dugunk. Természetesen, csak a barátomra és magamra gondoltam.. Köszönöm a normális válaszokat.
2011. ápr. 17. 20:55
10/11 Feri Nausz válasza:
verd ki a fogait egy 2colos savállo csővel
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!