Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal beszélgettem és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal beszélgettem és felmerült a kérdés, hogy csinálnánk-e hárman. Ő azt mondta belemenne. Én nem szeretném, nem bírnám ki, hogy másik lány is kényezteti őt. Velem van a baj, hogy én nem csinálnám hármasban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj, ez így normális!
2011. ápr. 17. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerü, mond neki hogy akarod a hármast, de félreértett a 3-dik szintén fiú legyen, ne lány.
2011. ápr. 17. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, én sem mennék bele(és fiú vagyok).
2011. ápr. 17. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Azonnal szakítanék vele, mert a szerelem két ember magánügye, tehát a szerelmen alapuló szex is két ember intim dolga.

Ha nem lennék elég neki, mehet Isten hírével.

2011. ápr. 17. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs azzal ha te nem akarod. Minden ember más, de az hogy te nem akarod, ő meg igen, nem jelenti azt hogy akármelyikőtökkel is baj lenne.

Megtennéd hogy megkérdezed tőle hogy belemenne-e hármasba, de úgy hogy a harmadik egy férfi?

2011. ápr. 17. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
normális vagy.
2011. ápr. 17. 16:27
 7/9 anonim válasza:
szerintem is mondd,h egy fiú lenne a harmadik,nézd meg a fejét és röhögj egyet:D:D
2011. ápr. 17. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de csak annyit mondott, benne lenne. Ha ezért valaki már szakítana ... mindegy, magánügy. Nem arra kért meg, hogy keressetek még egy csajt, csak annyit mondott benne lenne. Nem ugyanaz.
2011. ápr. 17. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:

"Keressünk magunknak egy harmadikat (ergo: megcsalnálak)"

"Benne lennék egy hármas szexben (ergo: megcsalnálak)"

Én nem látom a különbséget. Továbbra is abban a felfogásban élek, hogy ha szerelmes vagyok, akkor csak a szerelmemmel szeretkezem, másnak, másoknak nincs helye egy szerelmi kapcsolatban.

Persze el tudok képzelni egy olyan szexorgiát, amiben bárki bárkivel, csak az épp nem a szerelemről szól, hanem pusztán a testi élvezetekről.

2011. ápr. 17. 18:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!