Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és nagyon szeretném elveszíteni a szüzességem. Hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Eddig még nem pasiztam, de nagyon szeretnék már. Sokan mondták, hogy szép vagyok. Szeretném igazán kiélni magam és minél több fiúval vagy férfival kipróbálni.2011. ápr. 17. 16:07
1/30 anonim válasza:
hát hajrá
diszkó tökéletes kezdés
vagy valami szórakozóhely ahol sokan vannak
2/30 anonim válasza:
menj a 8. kerbe éjjel 1-kor és ordítsd el magad hogy tág a lyukam!
hajrá
4/30 anonim válasza:
Elménsz bulizni felszeded a pasit s kész. De sajnállak, h az elsőt nem egy olyan pasinak adod aki megérdemli.
6/30 anonim válasza:
szia. 20/f vagyok. En is szuz vagyok es szeretnem mar elvesziteni a tapasztalatlansagomat :). Ha van kedved es kozel lakunk egymashoz akkor talizhatunk.irj privatot.komolyan beszelek :)
7/30 anonim válasza:
szedj össze egy pasit, (és vele együtt vmi betegséget is) aki csak 1éjszakás kalandot akar..-.-"
deha lenne egykis eszed, várnál az igazira..
8/30 anonim válasza:
humor kategória?
Ha télleg szép vagy csak válaszd kia fiút aki neked tetszik biztos hogy benne lenne.
9/30 anonim válasza:
Szia irtam levelet remélem megkapod és válaszolsz is :D
19 éves srác vagyok Csabi.
10/30 anonim válasza:
na miért emeled ki? még most sem sikerült felszedned egy pasit? itt rengeteg jelentkezo akad, velem egyutt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!