Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akik nagyon ritkán,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nagyon ritkán, vagy még soha nem volt szexuális élményük, ti vágytok rá, hogy valaki kényeztessen? (Több lent! )

Figyelt kérdés
Ha már több hónapja, netalán éve nem voltatok pasival, lefeküdnétek az első adandó alkalommal, azzal a sráccal, aki vonzónak talál titeket és kezdeményezi az egészet. Vagy mi lenne az első reakció, ha ebbe az irányba terelődne egy találka? A srác nem csak a szexre hajt! Kort légyszi!
2011. ápr. 17. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rosszul vagyok már, bárkivel összefeküdnék. :D Szóval én igen kapnék az alkalmon. A baj az, hogy komoly kapcsolatom nincs, akivel minden nap tudnék. 24/L
2011. ápr. 17. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Aki rég volt férfivel az azért volt régen, mert vár. Ha annyira ki lenne megtalálná a módját.
2011. ápr. 17. 15:54
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha csak egyszerűen nem jött össze eddig? Szerintem nem mindenki vár valamit.
2011. ápr. 17. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen első alkalomra szexet nem honorálom. Már azt sem, ha kezdeményezi. Ahhoz nálam hosszabb ismeretség és mélyebb érzelem kell.
2011. ápr. 17. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
A szüzekről nem nyilatkoztam, csak azokról, akik rég voltak férfivel, de szerintem a szüzesség elvesztésére főleg nem akárkit választanak.
2011. ápr. 17. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:

2.nak igaza van.

ha a srác többet akar, te meg nem, és nem vagy bunkó, akkor hagyjad

2011. ápr. 17. 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem első alkalomra szex lenne, se nem szüzesség feláldozása. Csak adva van a lehetőség. Van szimpáti és minden, ami kell.
2011. ápr. 17. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, nekem volt már olyan kapcsolatom, ami úgy kezdődött, hogy lefeküdtünk, na de éreztem,hogy bízhatok benne és nem láttam értelmét várni, viszont szó sem volt olyanról, hogy áhh, rég volt már ilyen, szerelem volt első látásra :) Nem is csalódtam.
2011. ápr. 17. 16:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Ilyesmiről beszélek én is. Lehet, nem szerelem első látásra, de nagyon erős vonzódás és szimpátia és persze szexuális vágy.
2011. ápr. 17. 16:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!