Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok eddig hány barátnőtök/barátotok volt és h szereztétek őket?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 15:40
1/8 anonim válasza:
Hú ez jó kérdés. Komoly kapcsolatra vagy kiváncsi vagy szex kapcsik is jöhetnek?
2/8 anonim válasza:
elhagyott tárgyak osztályán szereztem párat
4/8 A kérdező kommentje:
Írd le amelyiket szeretnéd első a poéngyárosoknak meg üzenném h komolyan is lehet válaszolni mellé:):D
2011. ápr. 17. 15:46
5/8 anonim válasza:
Eddig kettő volt. Az első osztálytársam volt. A másodikkal egy buliban ismerkedtem meg. Most érik a harmadik, ez munkahelyi ismeretség.
7/8 A kérdező kommentje:
nekemse ezért kérdezem
2011. ápr. 17. 15:56
8/8 anonim válasza:
Komoly kapcsolat úgy igazából nem volt. Volt, hogy annak indult, de mégse lett az. Szex kapcsi az rengeteg volt. Őket discoban, suliban, netről szedtem össze. Olyan 50 pasi. Első válaszoló voltam. 24/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!