Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex Ötletek? Tippek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex Ötletek? Tippek?

Figyelt kérdés

A páromat szeretném meglepni ma este valamivel :-)

Valami új pózt vagy valamit szeretnék úgymond bevetni,vagy az orálban...nem tudom..ki mit csinálna mondjuk most ebben a pillanatban a párjával?!Normális válaszokat kérek,én is normálisan írtam.

2011. ápr. 17. 13:37
 1/9 Moszuke ***** válasza:
legközelebbre úgy tervezem a nyalást, hogy megvan emelve a leány csípője(párna vagy plüss vagy akármi).. így nekem is kényelmesebb lesz gondolom és ő is azt mondta, úgy érzi az jobb lenne és próbáljuk ki.
2011. ápr. 17. 13:39
 2/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy 22/L
2011. ápr. 17. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen pózban szoktátok csinálni?Kutya vagy simán ahogy esik úgy?Csinálhatjátok 69-ben is vagy orál, anál stb. Vagy Hard ha azt szeretitek vagy esetleg Gruppen ha más is akad ^^.Mondom, sok féle képpen tudsz szexelni.Akkor van baj, ha már mindent megpróbáltatok.
2011. ápr. 17. 14:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindent azért még nem próbáltunk,de igyekszünk mindig valami újjat hozni a szexuális életünkbe.Több emberről szó sem lehet,ez az egy amit nem vállalok be és a párom sem,de aranyos vagy hogy írtál köszönöm :-)
2011. ápr. 17. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:
69megvolt,kutya megvolt,miszionárus megvolt,én felül megvolt..valami más??
2011. ápr. 17. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
pasi hanyattfekszik te ráfekszel háttal és úgy pakol. te is tudod mozgatni a csípőd. nekem nagyon bejött
2011. ápr. 17. 14:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik :-)
2011. ápr. 17. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg asztalon,nagyon sok féle képp lehet rajta trükközni,több pózban is:)
2011. ápr. 17. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Hátmár van egy-két gondolatom,kezdek is beizgunli,már várom az estét :-)
2011. ápr. 17. 15:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!