Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is van, aki nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van, aki nem tud orális szex nélkül élni?

Figyelt kérdés
vagy csak én? :(
2011. ápr. 17. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én párom nem szereti. Jól megvagyunk így is. Már 4 éve.
2011. ápr. 17. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele ha a párom szereti csinálni és persze kapni is akkor rendben,én szeretem az orált persze csakis tiszta normális emberrel (a párommal).De ha nem akarná akkor nem,szóval én tudnék élni nélküle ha arról lenne szó :-) De hálaisten a párom imádja :-)

22/L

2011. ápr. 17. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:

hm mondjuk ez nem válasz a kérdésre.

akkor én normális vagyok egyáltalán? erre válaszoljatok... :(((

2011. ápr. 17. 13:28
 4/7 Moszuke ***** válasza:

pár hónappal ezelőtt egy barátom azt mondta, neki az egyik párja már szó szerint rászólt, hogy ne nyalja már annyit és d*gja már meg végre.

kiröhögtem a srácot, hogy ennyire p*na nyalási imádata van...

nos azóta én is ugyanebben a cipőben járok:) imádom a p*nát nyalni:) és egyre jobban.. és már pangok mert van 1 hete nem nyaltam:(

2011. ápr. 17. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lennél normális?! :-)Semmi baj nincs veled:-)
2011. ápr. 17. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:

mert ugye azt mondják, h ha nem akarja ne erőltesd... nem is teszem, de így nekem vmi hiányzik... és emiatt selejtnek érzem magam hogy ilyen önző vagyok.

nekem természetes adni, belém van programozva. azért hiányzik, hogy nem kapom. szó nincs róla, hogy a páromat ezért utálnám... magam utálom.

2011. ápr. 17. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
én szeretem csinálni hmmmmmmmmm:-))
2011. ápr. 17. 13:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!