Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akinek egy vibrátor miatt ment tönkre a kapcsolata?
Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt. Már mindent megpróbáltunk, de nem sikerül összehoznunk neki hüvelyi orgazmust. (kézzel/szájjal, csiklóizgatással megy).
Azt mondja, h gyakorol otthon, de sajna egyre több a konfliktus ez miatt..a részletekbe nem mennék bele, de arra gondoltam veszek neki egy vibrátort, hátha így könnyebben megtanulja elérni az orgazmust, és így a szexuális életünk is megváltozna, neki is annyira jó lenne, mint nekem. A kérdés az, hogy szerintetek ez segíthet vagy ronthat a helyzeten? Arra gondolok pl hogy annyira hozzászokik a vibrátorhoz, h az "igazi" már nem lesz olyan jó neki. Tudom h gáz a kérdés de máshogy nem tudom megfogalmazni. Köszia a válaszokat!
Szia kedves kérdező!
Én úgy, gondolom, hogy senki sem bántásnak szánta a válaszát, de azt a tényt el kell fogadnod, hogy sajnos igen is nagyon sok nő nem képes az orgazmust hüvelyi úton elérni.
Ennek lehet számtalan oka. Mint pl. neveltetés, rossz berögződött szexuális szokás, vagy akár a túlzott erőlködés is.
Mindenképpen azt javaslom, hogy beszéld meg a barátnddel, hogy gondoltál egy ilyen megoldásra, ha beleegyezk szerintem érdemes megpróbálni, hátha.
De én saját példámon tudom, nekem sem ment. Szegény volt párom akármennyire erőlködött nem ment. Néha nap, ha elhúzódott a szex értsd (1-1,5 óra) és közbe szinte csak ő izgatott engem, akkor végül (nagy nehezen, ha lovagló pózban voltam eltudtam élvezni). Jó volt attól még vele, szerettem szeretkezni, de csak csiklóorgazmusom volt vele.
Jelenlegi párommal október óta vagyok együtt. 2 alkalommal élvezett el hamarabb mint én, akkor nem tudtam elmenni, de minden egyéb alkalommal eljutottam az orgazmus állapotáig. S mindegy milyen pózban vagyunk.
Szeretem, imádom és egyszerűen van valami plusz vibrálás köztünk, ami az előzőeknél nem volt.
Lehet hogy ezt kell megkeresnetek.
Vesd fel a vibrátor ötletét, de ha nem akarja ne erőltesd.
Sok sikert, és nagyon sok türelmet neked! S hidd el azt, ha azt mondja a barátnőd, hogy nem veled van a baj. Ha nem így érezné nem mondaná.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!