Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok vagy a bi fiuk szopnak jobban?
esetleg tapasztalat?
nemet és kort is írjatok
az eddig olvasott válaszok alapján itt-ott az az eredmény, hogy a fiúk jobban szopnak.. :D
amúgy szerintem is igaza van az előzőnek
szerintem is a bi fiúk lehetnek jobbak
17 f
En meg csak lannyal csinaltam es nem is szeretnem kiprobalni fiuval.
De ez egyen fuggo.Talalkoztam mar nagyon ugyessel es nagyon gyengevel is.
A bi az élvezetből szopik és nem azért, hogy neked jó legyen, nem úgy mint a barátnőd!
Neki (bi) ez egy lelki élmény, a nőnek mert sok esetben undort keltő, de valahogy meg akarja azt a marhát tartani aki eltartja!
csatlakozom a 16:24-eshez.
Nő vagyok, és szeretem csinálni, akár a magam szórakoztatására is. Kérés nélkül is nekilátok, ha éppen olyan kedvem van, gyakran szexig sem jutunk el, csak kielégítem. Képes vagyok rá benedvesedni és élvezem azt, amikor látom a hasizmai összehúzódását, amikor orgazmusa van. Aki azt írta, hogy a nők csak muszájból csinálják, az vagy egy féltékeny bi/homoszexuális, vagy pedig még sosem volt olyan nővel, aki igazán szerette volna...
24N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!