Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok vagy a bi fiuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok vagy a bi fiuk szopnak jobban?

Figyelt kérdés

esetleg tapasztalat?

nemet és kort is írjatok

2011. ápr. 17. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlat függő,és egyén.
2011. ápr. 17. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a bi fiúk, mert ők tudják, hogy mi kell a fiúnak, meg hogy hogy a jó, de ha a lány megkérdezi a barátját, hogy hogyan csinálja, akkor az is lehet ugyanolyan jó, mint egy bi fiú.
2011. ápr. 17. 10:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

az eddig olvasott válaszok alapján itt-ott az az eredmény, hogy a fiúk jobban szopnak.. :D

amúgy szerintem is igaza van az előzőnek

2011. ápr. 17. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a bi fiúk jobban szopnak, mert jobb a technikájuk.
2011. ápr. 17. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

biszex fiúk.. :D

18/f/bi ;)

2011. ápr. 17. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

szerintem is a bi fiúk lehetnek jobbak

17 f

2011. ápr. 17. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:

En meg csak lannyal csinaltam es nem is szeretnem kiprobalni fiuval.

De ez egyen fuggo.Talalkoztam mar nagyon ugyessel es nagyon gyengevel is.

2011. ápr. 19. 13:33
 8/11 anizotropikus ***** válasza:
66%

A bi az élvezetből szopik és nem azért, hogy neked jó legyen, nem úgy mint a barátnőd!

Neki (bi) ez egy lelki élmény, a nőnek mert sok esetben undort keltő, de valahogy meg akarja azt a marhát tartani aki eltartja!

2013. máj. 9. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és nem hiszem, hogy nekem ne lenne ez lelki élmény, plusz nem a barátom tart el. Olyan srácnak meg sem tenném, akit nem szeretek, és amikor csinálom, 100%-ig azon vagyok, hogy élvezze, és nem csak érte teszem, magamért is, örömet okoz, hogy ilyen élményt nyújthatok neki, arról nem is beszélve, hogy számomra is izgató.
2013. máj. 19. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom a 16:24-eshez.

Nő vagyok, és szeretem csinálni, akár a magam szórakoztatására is. Kérés nélkül is nekilátok, ha éppen olyan kedvem van, gyakran szexig sem jutunk el, csak kielégítem. Képes vagyok rá benedvesedni és élvezem azt, amikor látom a hasizmai összehúzódását, amikor orgazmusa van. Aki azt írta, hogy a nők csak muszájból csinálják, az vagy egy féltékeny bi/homoszexuális, vagy pedig még sosem volt olyan nővel, aki igazán szerette volna...

24N

2013. máj. 19. 16:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!