Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a sex szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a sex szerelem kozti arany a lanyoknak?

Figyelt kérdés

Ha 5=kozeparany, szerelem=1, szex=10.

szerelem mindketto ugyanannyira szex

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Indokold is meg.

Lanyok velemenyere vagyok kivancsi,szuzekere is,tapasztaltakera is,kiehezettekere is,szerelemre vagyokera is.

23f.

2011. ápr. 17. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:

1

A szerelem a legfontosabb. Ahhoz, hogy szeretkezzek is szerelem kell. Sosem értettem, mi jó abban, ha valaki csak a testi élvezeteket hajszolva szexel, mikor az igazi csoda a szeretkezés, mikor eggyé válsz a szerelmeddel, csak Ti ketten léteztek, együtt élvezitek a dolgot, boldogok vagytok és csodás érzés boldoggá tenni a másikat. Emögött nálam 2 szerelem áll: az 1. fiúval másfél évig voltam, de nem feküdtem le vele. A mostani barátommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, és vele veszítettem el a szüzességem 1 évnyi járás után. Számomra a szeretkezés a szerelem kifejezésének egy gyönyörű módja. Imádok Vele szeretkezni, de amúgy is imádok bármit csinálni Vele. Mindezt úgy írom, hogy még SOHA nem volt orgazmusom menet közben, mindig külön "kell" kielégítenie a barátomnak. Úgyhogy nálam abszolút a szerelem számít, anélkül meg se csókolok (nem is csókoltam) senkit és nem is jövök össze senkivel.

20/L

2011. ápr. 17. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
3 és 4 között. A szex előtt-utóbb kialakítja az érzelmeket. Igazándiból nem tudom elválasztani a kettőt. Magában egyik se olyan jó... ha választani kell akkor a kettő közül akkor viszont mégiscsak inkább a szex, mert az úgyis kialakítja az érzelmeket, viszont szex nélkül szeretni őrjítő tud lenni.
2011. ápr. 17. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért? A sex és a szerelem két külön dolog? Én nem hinném.
2011. ápr. 17. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
5
2011. ápr. 17. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

1-10ig minden :-))

jó a szex csak úgy de mg jobb szerelemből.

2011. ápr. 17. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Szűz vagyok. A kiéhezett állapotaimban sem voltam képes másképp gondolni, mint hogy szerelemből legyen. Egyelőre 1-nek gondolom.
2011. ápr. 17. 16:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Szep valaszok :)

Az elso valaszolo igazan megtisztelteto no.

2011. ápr. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!