Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt bukakke kedvelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt bukakke kedvelő lányok?

Figyelt kérdés
Nem szeretem ezt a szót, csak kiváncsi vagyok...:)
2011. ápr. 17. 04:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt kérdezd meg egy diszkóba...
2011. ápr. 17. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Azok ribancok, nem pedig lányok. Ki az a hülye, aki élvezi ha egy csomó pasi a fejére meg a szájába élvez?
2011. ápr. 17. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ezt a szót nem ismerem de az utolsó válaszából kikövetkeztettem, hogy nem is szeretném ismerni...
2011. ápr. 17. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy olyan sok lánynak lett volna már része személyesen ilyenben az itt írogatók közül. :D

Maximum videón jöhet be nekik. Bár ahhoz is kell némi perverzitás, hogy azt élvezzék, hogy egy másik csajt így aláznak meg.

2011. ápr. 17. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Én sem hiszem hogy olyan sokan lennének, de hátha, sosem lehet tudni:) Amúgy meg szerintem beteges dolgok ezek.

Az még elmegy hogy kap egy két spriccet egy csajszi az arcára de hogy 30-at...:D Filmeken láttam ilyet, most komolyan, milyen nő az ilyen? Olyan kiváncsi lennék egy ilyennek a napjára. Elmegy egy forgatásra ahol vagy 30 an az arcára verik meg levizelik, aztán hazamegy egy tusolás után mint aki jól végezte dolgát és főz egy paprikáskrumplit vagy mi? Ha esetleg van párja akkor megbeszélik az az napi történéseket? nem tudom elképzelni...:D

2011. ápr. 17. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
drogos nincstelen söpredékek, vagy kiélt kuurvák ezek. Lehet h van olyan valós életben normális nő is akinek bejön, de az szerintem ritka aberráció.
2011. máj. 6. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

márpedig volt itt már hasonló téma vagy fél éve, de lehet több, és kis tini lányok írták, hogy próbálták. 2-3-an is, hogy 10 srácot is összeszedtek, de nem ment mindegyiknek, és leszólták őket. keres rá, asszem 2 ilyen téma is volt már.

azokon a GGG-s, john Thompsonos filmekben elég gyönyörű fiatal csajok is vannak, én sem tudom ,hogy telhetnek a hétköznapjaik, de sok pasit izgat ez a gátlástalanság.

jó érzés nézni, hogy gyönyörű arc mosolyogva nyeli a spermaáradatot, és szopja a sok farkat.

engem is izgat.

2012. nov. 2. 14:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!