Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy szexkőzben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szexkőzben nemtudok elmenni 1ora alatt sem?

Figyelt kérdés
17éves lány
2011. ápr. 17. 03:09
 1/8 anonim ***** válasza:
mikor veszteted el ?
2011. ápr. 17. 03:14
 2/8 A kérdező kommentje:
kb 1honapja
2011. ápr. 17. 03:15
 3/8 anonim ***** válasza:
még sose élveztél el közbe mióta elvesztetted?
2011. ápr. 17. 03:19
 4/8 A kérdező kommentje:
nem még egyszer sem de mért van ez ?
2011. ápr. 17. 03:26
 5/8 anonim ***** válasza:
ha gondolod msnen vagy privátba tudok segiteni
2011. ápr. 17. 03:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már több mint egy éve nem vagyok szűz és rendszeresen szeretkezem de nekem sem sikerült még sohasem elélvezni....
2011. ápr. 17. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ehhez idő kell! A kérdező 1 hónapja nem szűz, ebből adódóan nem volt sok szexuális élményed, idővel kitapasztalod h működik a tested! Ne aggódj, majd ha ráérzel nem hogy egy óra elég lesz, de lesz olyan h 5 perc alatt elélvezel!

Utolsó kommentelő se aggódjon, bár 1 év aktív szexuális élet után még fura h nem volt, ennek sok oka lehet! Ha jól működő a kapcsolat akkor próbálkozni kell :)

2011. ápr. 17. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Hál istenek jól működő a kapcsolat és próbálkozunk is de mostanában sokkal jobban élvezem mint régebben...

utolsó előtti voltam!

2011. ápr. 17. 12:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!