Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted, orál? Kérdésrövidmagyarázathosszú
Figyelt kérdés
aki válaszol az legyen szíves írja oda nemét, korát.
én úgy vagyok vele, hogy simán el lennék úgy, hogy csak szopnak, én meg csak nyalok.. 18f /hetero/
2011. ápr. 17. 01:21
1/9 anonim válasza:
én nem lennék csak úgy el... igen nyilván az is jó de én jobban szeretem ha "szeretkezünk" a csajommal 17/f
2/9 A kérdező kommentje:
most persze nem azt mondom hogy nem szeretem a "normál" lyukbabeafarkat stílust, csak jobban élvezem ha furulyázik az asszonykám.. valahogy izgatóbbnak találom.
2011. ápr. 17. 01:30
3/9 anonim válasza:
vannak helyzetek amikor énis jobban szeretem ezzel nincs is semmi gond 1. válaszoló voltam
4/9 anonim válasza:
Fizikailag nem olyan megterhelő. De nem is olyan jó, mint a hagyományos együttlét. Az élvezetért meg kell dolgozni :D
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg jól csinálja és nem csak azt hiszi :P, akkor lehet róla szó, amúgy nem erőltetném. :D
8/9 anonim válasza:
azért vagy ezzel így, mert nem tudsz szexelni. ha majd a közösülést is megtanulod, akkor mindkettő fontos lesz, az orál és a dugás is.
9/9 anonim válasza:
nekem is elég a szopás bőven, főleg ha a szájában mehetek el... az a favorit nálam, de dugás nélkül azért nem lennék meg a nedves puncit ki nem hagyom
21/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!