Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez szex közben? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Élvezem a barátommal a szexet, neki minden testi adottsága megvan szerintem ahhoz,hogy kielégítsen. Mégis nagyon ritkán sikerül csak, mert egy idő után kiszáradok, pedig volt előjáték elég. De ha megujjaz, akkor sokkal könnyebben elmegyek. Úgy veszem észre, hogy ő még annyira sem élvezi a szexet mint én, szinte sohasem élvez el a gumiba!Több pózt kipróbáltunk már, de nem nagyon segített. vhogy az ujjazás jobban esik, miért?MI lehet velünk a baj?2011. ápr. 17. 00:56
2/6 anonim válasza:
Nagyon feszültek vagytok. Ha a srác sem tud ellazulni, neked sem könnyű. Ha mindketten csak azon gyötrődtök, hogy mikor mentek el, akkor sosem fog sikerülni igazán élvezni a dolgot. Próbáljátok meg átadni magatokat az élvezetnek, és nem az orgazmusért szexelni, akkor talán sikerülhet.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kicsi neki, szerintem nem, mondjuk nincs viszonyítási alapom, mert ő az első nekem, de látszatra nem kicsi!
2011. ápr. 17. 08:55
5/6 A kérdező kommentje:
És akkor mit tegyek? Nem akarom elhagyni, nagyon szeretem! Vannak valami tanácsaitok, hogy mivel érjük el, hogy passzoljunk egymáshoz?
2011. ápr. 17. 11:26
6/6 anonim válasza:
a kiszáradás ellen ott a síkosító, gumi eldob, tabletta felirat, üres lakás, gyertyák, romantika. Kb ennyi kell..:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!