Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan bírnám tovább?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírnám tovább?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy nagyon hamar elmegyek. Nem tudom minden pillanatát kiélvezni. Ezen hogyan tudnék változtatmi?
2011. ápr. 17. 00:35
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Hehe tetszik a c válasz:D
2011. ápr. 17. 13:01
 12/39 Gerysama válasza:
És nemcsak az tettszene:) De most komolyan, minden csak hozzáállás kérdése. Ha gondolod bebizonyithatom :)
2011. ápr. 17. 13:57
 13/39 A kérdező kommentje:
Nem társkeresésnek szántam ezt a kérdést:D
2011. ápr. 17. 14:46
 14/39 Gerysama válasza:

Én sem. Csupán próbának. Fogd az egészet úgy fel mint egyfajta segitséget egy bajbajutott embertársam iránt:D

De felfoghatod másképp is...mint hogy a szexualitás új alapokra valo helyezése.

2011. ápr. 17. 15:13
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem érzem én bajbajutottnak magam, csupán érdeklődőnek :D
2011. ápr. 17. 15:49
 16/39 Gerysama válasza:
Hát szerintem elég nagy baj ha az ember nem élvezi a szexet. Legalábbis kellőképpen nem. Megkérdezted hogyan tudnál ezen változtatni...én felajánlottam egy alternativát:)
2011. ápr. 17. 16:15
 17/39 A kérdező kommentje:
Nem arról vagyon itten szó, hogy nem élvezem. Hanem arról, hogy hamar jön ez a bizonyos élvezet. A kettő nem ugyen az. Meg amúgy is, milyen már a neten találni szexpartnert :D
2011. ápr. 17. 17:06
 18/39 Gerysama válasza:

Hamar jön hamar megy:) Merthát nem mindegy hogy egy filmenk csak az első 10 perce élvezetes de a maradék 90 perc már dögunalmas, vagy ha elmész Rómába az örök városba esetleg Velencébe 1 hétre és az első napon elveszti a hatását a többi meg sz*r. Nem igaz?:)

Amúgy a mai facebook-os világban kijelenteni hogy a netes ismerkedés milyen már...nem tartod a lépést a modern korral:) Bár igaz hogy én is régimódi vagyok.

2011. ápr. 17. 18:24
 19/39 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetm, hogy hány éves vagy, te régimódi? :D
2011. ápr. 17. 18:43
 20/39 Gerysama válasza:

25 vagyok. Tudom hogy nehéz ezt elhinni de tényleg az vagyok. Azt meg már ne is kérdezd miben kulminálodik ez. Szal nem hiszem hogy beleillenék ebbe a mai világba.

De azért igyekszem.

2011. ápr. 17. 19:16
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!