Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírnám tovább?
Én sem. Csupán próbának. Fogd az egészet úgy fel mint egyfajta segitséget egy bajbajutott embertársam iránt:D
De felfoghatod másképp is...mint hogy a szexualitás új alapokra valo helyezése.
Hamar jön hamar megy:) Merthát nem mindegy hogy egy filmenk csak az első 10 perce élvezetes de a maradék 90 perc már dögunalmas, vagy ha elmész Rómába az örök városba esetleg Velencébe 1 hétre és az első napon elveszti a hatását a többi meg sz*r. Nem igaz?:)
Amúgy a mai facebook-os világban kijelenteni hogy a netes ismerkedés milyen már...nem tartod a lépést a modern korral:) Bár igaz hogy én is régimódi vagyok.
25 vagyok. Tudom hogy nehéz ezt elhinni de tényleg az vagyok. Azt meg már ne is kérdezd miben kulminálodik ez. Szal nem hiszem hogy beleillenék ebbe a mai világba.
De azért igyekszem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!