Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a sima és a speciális szex között?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 23:26
1/11 anonim válasza:
Hát h az egyik sima, megszokott, a másik meg spéci :D Pl tömbháztetőn, próbáld ki :))
2/11 anonim válasza:
Mi az, hogy speciális? Olyanok vannak esetleg, hogy orális, anális stb. :P
3/11 A kérdező kommentje:
De milyen az a sima? Mi tartozik abba? Meg mi egy speciálisba?
2011. ápr. 16. 23:29
4/11 You got OWNED! válasza:
Szerinted van erre szabály, hogy mi speckó és mi nem? Például ha én most lemegyek sétálni egyet akkor tudok speckón is meg simán is, de nekem ami speciális az másnak lehet, hogy nem ( Például nekem az már speciális ha 100 métert 1 perc alatt megteszek. De másnak ez átlag, hogy 1 perc alatt több mint 100 métert megy. )
5/11 anonim válasza:
úgy látom, te is az RTL-en nézed a Láncra verve című filmet :) amúgy nem tudom mit takarhat.
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval mindenkinek más a spaciális? Vagy mondjuk a simába csak ilyen alap dolgok vannak, amég a spackóban több erotika, meg segédeszközök?
2011. ápr. 16. 23:43
7/11 A kérdező kommentje:
23:42 eltaláltad!:D
2011. ápr. 17. 00:10
8/11 anonim válasza:
A kérdéseidből ítélve még abban a korban vagy amikor fingod sincs a szexről. Nem baj ez, érdeklődj csak, olvass utána. Legalább nem buta és felelőtlen tiniként fogsz belevágni az első igaziba! :)
És igen, ha a sperma a punciban köt ki az gyereket fog eredményezni! :)
9/11 A kérdező kommentje:
Hát már boccs, de van róla fogalmam... Csak éppenséggel ez egy elég hülye megfogalmazás, hogy sima vagy speciális.. Ha te olyan tapasztalt vagy, ugyan írd már lema véleményedet.. Meg ha annyira okos vagy, akkor tisztában kellene lenned azzal, ogy nem minden esetben lesz gyerek, ugyanis sokan fogalmzásgátlót szednek, ami egy védekezési módszer. :)
2011. ápr. 17. 00:33
10/11 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, mindjárt kapsz egy kockacukrot.
Akkor leírom, hogy eloszlassam a kételyeid:
Nincs olyan, hogy "sima" és "speciális" szex. Olyan van, hogy a nagybetűs SZEX és ebbe aztán minden belefér aminek a célja az orgazmus legalább egy partnerrel (vagy éppen az utódnemzés is lehet a célok között).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!