Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ettől nőgyógyászati problémám? (anális szex, dianás cukor)
Nem hinném hogy berugnál feltéve hogy te vagy a nő a párod semmikép nem fog berugni.
De szerintem az alkohol elégé fogja marni a végbeled de azért kíváncsi vagyk majd ird meg az eredményt
Tudom, hogy a kérdés kamu, de azért válaszolok.
A Dianás cukor végbélbe helyezése és az attól való berúgás csak városi legenda! Én már sok verzióban hallottam, de az eredeti legenda néhány francia egyetemistáról szól akik feldugták maguknak és kegyetlenül beszeszeltek tőle. Igazából több oka is van annak, hogy nem működik a dolog, a legfontosabbat hagyom direkt utolsónak:
- A dianás cukornak ebben a formában legalább 1,5 vagy 2 órára lenne szüksége, hogy a végbél testhőmérséklete mellett megolvadjon és kiengedje az alkoholt.
- A végbél külső traktusa alkalmatlan arra, hogy nedvességet szívjon fel, elvégre a fost sem szívja vissza. Ahhoz sokkal beljebb kéne tolni, egészen a bélrendszerig.
- A dianás cukor alkoholtartalma annyira minimális, hogy nem rúgnál be egy darab cukorkától, de még akkor sem ha egy egész dobozzal tolnál fel. Gondolj bele: gyerekek is fogyasztják ezt a cukorkát.
Ez a legenda valószínűleg onnan ered, hogy egy amerikai erősen alkoholfüggő fickó a fogászati kezelése után nem ihatott alkoholt, de nem bírta ki, ezért megkérte az amúgy ápolónőként dolgozó feleségét, hogy adjon neki beöntést vodkával. A dolog annyira jól sikerült, hogy a májat kikerülve az alkohol egyből a véráramba került, ahol halálos mennyiségű véralkohol szintre növekedett és a fickó belehalt ebbe. Ez nem legenda, a minden évben kiosztott Darwin-díj egyik díjazottja volt!
Ez a történet később dianás, konyakos és sok egyéb alkoholtartalmú cukorkafélével visszatért. De ez utóbbiak csak városi legendák.
A kérdezőnek meg azt üzenem, hogy máshol trollkodjon, mert az ilyen kamu barmok miatt gondolja mindenki erről a weboldalról, hogy csak agyatlan trollok bandája...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!